Afbeelding
Foto: Unsplash.com

SAVE THE DATE: Voorlichting sociale veiligheid

Algemeen

OOSTERWOLDE- Plek voor Talent (onderdeel van Stichting Scala) organiseert op 31 mei 2023, in samenwerking met Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), een voorlichting over sociale veiligheid bij vrijwilligersorganisaties. Jij kan je hier -vanuit je organisatie- gratis bij aan sluiten!

Het leuke van vrijwilligerswerk is dat je elkaar vaak heel goed leert kennen: je deelt een passie voor de club, de vereniging of de goede zaak. Maar denk je dan wel eens aan grensoverschrijdend gedrag? We willen er liever niets van weten, maar toch weten we dat het gebeurt.

Ook binnen vrijwilligersorganisaties gebeurt dit, soms zelfs zonder dat we het door hebben. Soms zelfs zonder dat de dader zich er bewust van is dat de ander er last van heeft. Grensoverschrijdend gedrag wordt helaas vaak weggewuifd. Zelfs als we het zien gebeuren, ondernemen we vaak geen actie. Maar wat kún je dan eigenlijk doen?

Op deze voorlichtingsavond (van 19:00 tot 22:00 uur) krijg je advies over het vergroten van de veiligheid binnen jouw organisatie en welke acties je kunt ondernemen.

Ben je geïnteresseerd? De voorlichting is geheel gratis bij te wonen, maar om een goede inschatting te maken van de opkomst, vragen we je wel om je aan te melden. Dit doe je gemakkelijk door even te mailen naar plekvoortalent@scala-welzijn.nl.

Wat doet Plek voor Talent?

Plek voor Talent ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Ooststellingwerf. Kijk voor meer informatie op onze website: www.plekvoortalent.nl

Afbeelding
Museumnacht in het Kazemattenmuseum Evenement 2 uur geleden
Afbeelding
sc Heerenveen roemloos ten onder in eigen huis tegen Excelsior Sport 7 uur geleden
Afbeelding
RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial! Sport 23 sep., 12:00
Afbeelding
“De promotie is een logisch gevolg van positieve ontwikkelingen in de club" Sport 22 sep., 17:04
Afbeelding
15 verenigingen uit Ooststellingwerf vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie Sport 22 sep., 12:00
Afbeelding
11 verenigingen in Weststellingwerf vanaf zaterdag op pad met Grote Clubactie Sport 21 sep., 12:00
Afbeelding
Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Appelscha Politiek 19 sep., 15:30
Afbeelding
Moluks feest Pasar Maluku in Winkelhart Oosterwolde Evenement 19 sep., 08:00