Pepijn is de nieuwe stagiaire bij RondOm Vandaag.
Pepijn is de nieuwe stagiaire bij RondOm Vandaag. Foto: RondOm Vandaag

Over boksen, MMA proberen en oma’s rodekool

Algemeen

HEERENVEEN- Pepijn is achttien jaar en woont in Sneek met zijn moeder en zijn moeders vriend. Hij is sportief en zit op voetbal en boksen. Pepijn heeft een jonger broertje en zusje en een oudere broer. Momenteel loopt hij voor zijn opleiding mediaredactiemedewerker tien weken stage bij RondOm vandaag. Online vindt je hem op Instagram (Pepijn__Meijer).                                            

Wat wilde je worden als kind? Als kind wilde ik sportjournalist worden. Dit is nog steeds iets wat ik graag wil worden in de vecht- of voetbalwereld.
Verslavend: Ik ben verslaafd aan sporten. Elke dag moet ik wel iets van beweging gedaan hebben.
ME-time: Voetbal of vechtsport kijken en sporten.
Blij met: De mensen die ik heb leren kennen in mijn leven, zoals mijn vrienden, hier ben ik ontzettend blij mee. Ook ben ik blij dat ik momenteel fit en gezond ben.
Minder blij met: Momenteel ben ik minder blij met sommige situaties op school, omdat alles op school niet altijd even goed gecommuniceerd en geregeld wordt.
Milliondollar-tip: Failed to prepare, prepare to fail. Bereid je altijd goed voor op alles.
Inspiratiebron: Mijn inspiratiebronnen zijn vooral vechters waarbij altijd gezegd werd dat iets onmogelijk was en ze het onmogelijke, mogelijk gemaakt hebben. Mma vechters, zoals Charles Oliveira en Isreal Adesanya werden vroeger gepest en opgevers genoemd, daarna zijn ze wereldkampioen geworden. Dit geeft mij inspiratie.
Favoriete plek in Friesland: Mijn favoriete plek in Friesland is het sportpark Leeuwarderweg in Sneek. Dit is het complex van de voetbalclub LSC 1890 Sneek. Dit is mijn favoriete plek, omdat ik vanaf kleins af aan hier voetbal en ongelofelijk veel mooie herinneringen op deze plek heb.
Dit vind ik stom: Als iets niet goed geregeld is of niet goed gecommuniceerd wordt, dit vind ik het stom en hier kan ik ook niet goed tegen.
Geheim genoegen: Mijn geheim genoegen is dat als twee vechters tot bloedens aan met elkaar de strijd aangaan, ik vind dat leuk om naar te kijken.
Lievelingsmuziek: Ik luister niet echt veel muziek, maar als ik muziek luister maakt het mij niet echt uit. Ik kan overal wel naar luisteren.
Ik surf dagelijks naar: Ik surf dagelijks wel naar sportnieuws en dan vaak nieuws over de UFC of over voetbal in het geheel.
Laatste avondmaal: Als ik een laatste avondmaal mocht uitkiezen dan zou dat de rodekool van mijn oma zijn met gebakken aardappelen, een slavink en champignonsaus. Echt heerlijk!
Wat staat er nog op je bucketlist: Meer wedstrijden boksen, MMA proberen en meerdere landen bezoeken met vrienden.
Zo ziet mijn ideale vrije dag eruit: Mijn ideale vrije dag is uitslapen tot een uur of elf, dan sporten en de rest van de dag met vrienden zitten.
Nutteloos talentje van mij: Ik ken bijna alle vlaggen van de wereld uit mijn hoofd.
Van wie heb jij het meest geleerd: Van mijn moeder heb ik het meest geleerd in het leven. Van wijze lessen tot en met de simpelste dingen. Mijn moeder ben ik dan ook heel erg dankbaar.
Wat had je als vijftienjarige graag geweten: Als vijftienjarige had ik graag geweten dat sommige privézaken van toen goed zouden komen.
Hoe zie je jezelf over 5 jaar: Over 5 jaar hoop ik dat mijn mbo-opleiding heb afgerond. Ook hoop ik meerdere bokspartijen gevochten te hebben en uit huis te wonen.
Levensmotto: Hard werken wordt beloond.

Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 1 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 13 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 15 uur geleden
Afbeelding
Beleef een betoverende fair op de Doevenkamp in Oldeberkoop Evenement 17 uur geleden
Afbeelding
Martine Donker (34) uit Appelscha gaat door met bewustwording voor autisme Persoonlijke verhalen 21 uur geleden
De 52e editie van de Autocross in Makkinga belooft wederom een groot spektakel te worden.
"Het aantal bezoekers is explosief toegenomen, dat hopen we natuurlijk voort te zetten" Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 26 mrt, 12:00