Afbeelding
Foto: www.openluchttheatertolhekke.nl

ABBA The Music trapt af in Tolhekke

Evenement

STEENWIJK – Op donderdag 30 juni opent Openluchttheater Tolhekke haar ‘deuren’. Muziek van o.a. De Dijk, Rondé, Maan en Ernst & Bobbie.  Alles komt voorbij. Jong en oud kan gaan genieten van topacts, dichtbij huis! Zowel grote artiesten als regionale bekenden zullen hun opwachting maken. U kunt erbij zijn, tussen 30 juni en 15 juli.

ABBA the Music mag het podium warm spelen. Zij starten op donderdag 30 juni. The feelgood show van het jaar. Van de makers van o.a. Queen The Music, Motel Westcoast, The Best of Britain e.a.

Vrijdag 1 juli kun je genieten van de Tribute to the Cats Band. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning.

Deze zomer geeft veelzijdige Brabantse zangeres Anneke van Giersbergen, mét volledige band, een aantal exclusieve concerten in Nederland, waaronder in Openluchttheater Tolhekke op zaterdag 2 juli.

Ernst & Bobbie weten het niet meer, maar wat ze wel weten is dat in Tolhekke staan op zondag 3 juli. In het nieuwe avontuur doen Ernst en Bobbie mee aan een heel bijzondere wedstrijd met als hoofdprijs: een droomvakantie. Alles gaat mis en via een tropisch strand komt het duo terecht in Amerika. Zullen ze dit avontuur toch tot een goed einde kunnen brengen? 

Op woensdag 6 juli staan The Eagles Legacy op het podium. De band bestaat uit zes top muzikanten met de missie om de muziek van The Eagles qua zang en instrumentatie zo dicht mogelijk te benaderen. 

De Dijk is te zien op donderdag 7 juli. Wij zijn blij dat ze in hun laatste tour ook Tolhekke bezoeken.  De voorstelling is uitverkocht.

BLØF komt vanuit ‘t Zeeuwse naar De Basse op vrijdag 8 juli. De band bestaat in 2022 precies 30 jaar. Dat werd natuurlijk groots gevierd, met een jubileumconcert en een nieuw album, genaamd Polaroid! Ze spelen nummers van ‘Polaroid’ en zeker ook hits als Harder Dan Ik Hebben Kan en Zoutelande.

Op zaterdag 9 juli komt de Neil Diamond Memories Band langs. Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt je samen met zijn 11-koppige band mee naar de glorietijd van de wereldster.

Het Nederlandse duo Suzan & Freek, dat het meest succesvol is in de Nederlandse taal in de Top 40 komt naar de tweede editie van Openluchttheater Tolhekke. Daar wil je weer bij zijn! Zij zijn te zien op zondag 10 juli.

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Momenteel staan ze in de hitlijst met het nummer ‘Love myself’. Nu zijn te zien op in De Basse op donderdag 14 juli.

Maan sluit het Openluchttheater op vrijdag 15 juli. Ze scoorde vele hits o.a. de nummer 1 hit met Snelle, Blijven Slapen. Met haar recentste hit ‘Leven’ manifesteert ze zich gestaag als een van de grootste jonge artiesten van Nederland.

Reserveer nu je tickets via www.openluchttheatertolhekke.nl of bel naar 0521 514004 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur)

Harry Dekker (Staatsbosbeheer), Esther Verhagen (gemeente Ooststellingwerf) en Perry de Neef (Sundo) nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème in Ooststellingwerf Gezondheid 2 uur geleden
Afbeelding
Gemeentehuis Weststellingwerf kleurt blauw vanwege jubileum Canadian Royal Airforce Politiek 5 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 7 uur geleden
Rieneke van Tongeren
Rieneke van Jongeren vertelt over haar boek: ´Mahmoud & Mahmoud´ Evenement 9 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 21 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 23 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 28 mrt, 15:00
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 28 mrt, 08:00