Afbeelding

Speciale online avond voor ondernemers in Súdwest Fryslân

Zakelijk

Met als thema ‘Perspectief voor de toekomst’ wordt op 15 februari in de gemeente Súdwest Fryslân een online bijeenkomst voor ondernemers gehouden.

Veel ondernemers staan in deze corona-periode voor een enorme uitdaging waarbij het moeilijk te voorspellen is hoe de (nabije) toekomst eruit zal zien. De gemeente vindt het juist daarom belangrijk dat ondernemers met elkaar en met de gemeente in gesprek blijven. Daarom organiseert het de online bijeenkomst die van 20.00 tot 21.30 uur duurt.

Inspireren en informeren voor een sterke toekomst

Het wordt een avond om te informeren, inspireren, discussiëren en ook om van elkaar te leren om samen sterker de toekomst aan te kunnen. De gemeente gaat in gesprek met experts die kennis hebben van de lokale economie.

Ook delen verschillende ondernemers hun ervaringen en is er de mogelijkheid om online te netwerken. Het wordt een interactieve avond waarbij je actief kunt deelnemen en je vragen kunt stellen via de chat.

Aanmelden vóór 11 februari 2021

Ondernemers die zich voor 11 februari aanmelden voor deze livestreamsessie en hun adresgegevens invullen, krijgen een leuke verrassing thuisgestuurd die hun deelname nog specialer maakt, belooft de gemeente Súdwest Fryslân. Via deze link kun je je aanmelden: https://sudwestfryslan.nl/publicatie/online-ondernemersavond-perspectief-voor-de-toekomst.

Afbeelding
Ruim 160 muziek makende kinderen tijdens Instrumenten Doe-dag Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Apollo 8 overrompelt Friso Sneek in heksenketel Sneker Sporthal(1-3) Sport 15 uur geleden
Afbeelding
Henk uit Sneek deelt zijn ervaringen met duurzaam wonen tijdens een thematour Algemeen 16 uur geleden
Emma Stone and Mark Ruffalo in POOR THINGS. Photo by Atsushi Nishijima. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2023 20th Century Studios All Rights Reserved.
Filmhuis Sneek dinsdag 12 maart Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
FMF leidt Friezen op tot burgerexperts in natuurinclusieve energietransitie Duurzaamheid 2 mrt, 12:00
Afbeelding
Landelijke Opschoondag op 23 maart: in iedere Fries zit een Supporter van Schoon Natuur 1 mrt, 08:00
Afbeelding
Meer dan 30.000 vrijwilligers de straat op voor meer buitenspelen Samenleving 29 feb, 12:00
Afbeelding
Persbericht leren computeren Samenleving 29 feb, 08:57