Anja van Hes start als hypotheekadviseur bij BTER financieel in Zuidwest Friesland.
Anja van Hes start als hypotheekadviseur bij BTER financieel in Zuidwest Friesland. Foto: BTER financieel Sneek-Zuidwest Friesland

Nieuwe hypotheekadviseur voor BTER financieel in Sneek-Zuidwest Friesland

Zakelijk

Het bedrijf BTER financieel in Sneek heeft per 1 februari dit jaar een nieuwe hypotheekadviseur voor Sneek en de rest van Zuidwest Friesland, in de persoon van Anja van Hes. Anja is ruim tien jaar gecertificeerd hypotheekadviseur en werkte bij de ABN Amro, voordat ze de stap maakte naar BTER financieel.

Klanten van Leeuwarden tot en met Zuidwest Friesland kunnen terecht bij haar voor een hypotheekadvies. Anja is geboren en getogen in de toenmalige gemeente Gaasterland en is momenteel woonachtig in Sneek. “Zuidwest Friesland is voor mij bekend terrein en hier voel ik me thuis.”

“Daarom ben ik zo enthousiast dat ik in deze omgeving aan de slag kan en mensen kan adviseren over vaak de belangrijkste aankoop in hun leven: een nieuwe woning. Of je nu starter bent of gaat verhuizen, de aankoop van een woning is vaak heel spannend. Ik zie het als mijn taak klanten te ontzorgen in dit proces en hen te voorzien van het beste hypotheekadvies bij de best passende hypotheekverstrekker.”

Begrijpelijke taal en bereikbaar voor alle vragen

Ook in het geval van een echtscheiding of de aankoop van een tweede huis ben je bij Anja aan het goede adres. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies wat er in deze situaties bij komt kijken. Anja: “Ik streef ernaar om het gehele hypotheekproces, van aankoop tot aan het passeren bij de notaris, soepel én zo prettig mogelijk te laten verlopen.” 

Daar slaagt ze dan ook in. Contact met Anja is door haar toegankelijke persoonlijkheid helder en aangenaam. Ze legt alles in begrijpelijke taal uit en is bereikbaar voor al jouw vragen. ‘Afspraak is afspraak’, is voor haar de basis. Kortom, ze is een professionele hypotheekadviseur waar je van op aan kunt.

Over BTER financieel als geheel:

Voor een onafhankelijk hypotheekadvies kun je terecht bij BTER financieel. BTER financieel heeft vijf vestigingen in Noord-Nederland. Heb je vragen over je nieuwe of huidige hypotheek? Anja reist de hele Zuidwesthoek van Friesland door om je van een hypotheekadvies te voorzien.

Een afspraak voor een gratis oriënterend- of kennismakingsgesprek is zo gemaakt. Anja is bereikbaar via 06 10 60 14 11 of anja@bterfinancieel.nl.

Afbeelding
Het wordt warm! Dit kan je doen om toch koel te blijven Wonen 12 aug, 14:00
Afbeelding
Grote verschillen in ‘laadpaaldichtheid’ Friese gemeenten Duurzaamheid 8 aug, 20:00
Afbeelding
SLOWTriatlon Waterland van Friesland op zaterdag 10 september Evenement 8 aug, 16:00
Afbeelding
Voor jou, de natuur en de goede doelen Algemeen 4 aug, 12:00
Afbeelding
Súdwest-Fryslân treedt hard op tegen verkoop lachgas Politie 4 aug, 09:30
Afbeelding
Thuisbatterij voor twee op de drie Nederlanders Duurzaamheid 2 aug, 14:00
Afbeelding
Arriva brengt bezoekers met speciale Sneekermeerbus naar Sneekweek Algemeen 1 aug, 11:02
Afbeelding
Publiek geeft tentoonstelling À la campagne in Fries Museum hoog rapportcijfer Cultuur 29 jul, 16:00