Afbeelding

Pienter verwelkomt eerste cursisten op bedrijventerrein De Marne, Bolsward

Zakelijk

Bolsward – Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. Pienter Praktische Bedrijfsopleidingen verwelkomt haar eerste cursisten op De Marne 119 in Bolsward. Vandaag staat een cursus BHV op de planning. Acht deelnemers volgen onder leiding van een ervaren instructeur een praktijkgerichte cursus. ‘’Branden blussen, wonden verzorgen en reanimeren, het hoort er allemaal bij’’ vertelt Johannes Veenema, accountmanager bij Pienter.

Lokale opleider

‘’In Bolsward is er duidelijk vraag naar een lokale opleider waar je snel terecht kan’’ stelt Johannes. ‘’Bij Pienter bieden we standaard een selectie aan van cursussen die op onze locatie in Bolsward gevolgd kunnen worden. Denk aan bijvoorbeeld aan een VCA Basis, BHV of een Heftruckcursus.’’. 

Praktijk centraal

Mede door eigen ervaringen ligt de focus bij Pienter op een praktijkgerichte cursus. ‘’Onze instructeurs weten hoe ze de theorie op een praktische manier kunnen overbrengen. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal wordt de theorie behandeld’’ legt Johannes uit. ‘’Daarnaast is er in de hal en het leslokaal voldoende ruimte om de theorie in de praktijk te brengen’’.

COVID-19

Met oog op de eerste cursussen werden de ontwikkelingen rondom het Corona-virus door Pienter op de voet gevolgd. ‘’Gelukkig kunnen de cursussen nog gewoon doorgaan’’ vertelt Johannes. ‘’Natuurlijk met de nodige maatregelen zoals desinfectiezuilen, looproutes en mondkapjes maar we kunnen nog steeds verantwoord een cursus geven. Dat is ook het voordeel van de grote ruimtes die we hier hebben’’.

Afbeelding
Afbeelding
!
Afbeelding
Bolsward-Oost wordt duurzaam en klimaatbestendig Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
“De dames van Friso Sneek” op bijzondere locatie onthuld Sport 29 sep, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 11 oktober de film Drive my Car Cultuur 29 sep, 16:00
Afbeelding
Goedkoop (bij)verwarmen en zo besparen op de gasrekening Algemeen 29 sep, 11:08
Afbeelding
Friso Sneek speelt om Noord-Oost Nederland Cup Algemeen 28 sep, 12:53
Afbeelding
Koos Nederhoed VAR WK dames volleybal Sport 28 sep, 10:00
Afbeelding
Johannes Postschool in actieve modus tijdens sportochtend Educatie 27 sep, 16:00
Afbeelding
Eredivisie damesvolleybal begint drie weken later Sport 27 sep, 13:30