Patrick Vossen @capturedfromthesky
Patrick Vossen @capturedfromthesky

RondOm Foto van het Jaar 2021

Winnen

FRIESLAND - Als lokale krant willen wij opkomend talent ondersteunen. En talent, dat hebben we genoeg in de provincie. Wat we ook genoeg hebben in Friesland, zijn prachtige plaatjes. Dus dachten we: waarom zouden we dat niet combineren? Prachtige plaatjes en getalenteerde fotografen uit Friesland.

Daarom hebben we een fotowedstrijd op poten gezet. In maart zijn we afgetrapt met het thema lente. Het thema van de wedstrijd wordt ruim van te voren bekend gemaakt en is ook online te vinden. Uit de inzendingen kiest de redactie van RondOm Vandaag drie genomineerde foto’s. Deze foto’s krijgen een plekje in de krant, waarbij hun naam wordt vermeld, de locatie waar de foto is genomen en als de fotograaf dat wilt, ook hun Instagramtag.

Uit de drie genomineerde foto’s kunnen onze lezers op sociale media en op onze website één editiewinnaar kiezen. De editiewinnaars zullen wij bijhouden op een speciale pagina op onze website. Aan het eind van het jaar kiest een professionele jury de RondOm Foto van het Jaar 2021 uit. De winnende fotograaf krijgt een paginagroot interview in al onze edities én mag een jaar lang foto’s voor onze krant en online kanalen maken. Er is online door jullie massaal gestemd en de winnaar van het thema thuis is: Patricia Akersloot. Gefeliciteerd Patricia!

Voorwaarden
Wil je ook mee doen? Je mag elke editie mee doen en per thema drie liggende foto’s insturen. Mail je foto’s naar linda@rondomvandaag.nl. Vermeld bij jouw inzendingen je naam, je woonplaats, de plek waar de foto is gemaakt en eventueel je Instagramtag. Het volgende thema is: Herfst.

De deadline voor inzending is donderdag 21 oktober. Scan onderstaande QR code of ga naar https://bit.ly/Ronde8water om te stemmen.


Karin Herskamp 


Marianne Moerman 

Afbeelding
Afbeelding
Spaans gipsyconcert in podium Lewinski Cultuur 23 mei, 12:16
Afbeelding
Nieuwe impuls voor cultuur en verenigingsleven met Coronagelden Algemeen 18 mei, 16:52
Afbeelding
Oud-wethouder Erik Faber neemt afscheid als raadslid van Súdwest-Fryslân Algemeen 18 mei, 11:12
Afbeelding
Koos Nederhoed vier maal on tour in VNL Algemeen 18 mei, 08:44
Afbeelding
Zomerexpositie in het Fotolokaal in Tjerkwerd van 4 juni t/m 4 september 2022 Algemeen 17 mei, 14:52
Afbeelding
Bijzondere excursie ‘Het geheim van het Galgelân’ Algemeen 17 mei, 09:45
Afbeelding
Bijzondere excursie ‘Het geheim van het Galgelân’ Natuur 16 mei, 15:00
Afbeelding
VC Sneek beslist duel tegen Regio Zwolle al na twee sets (3-2) Sport 16 mei, 12:00