Afbeelding
Foto: Eventbrite.nl - VC Sneek

VC Sneek dinsdag in teken vitaliteitsevent

Sport

Komende dinsdag organiseert VC Sneek in samenwerking met de opleiding Sportkunde van de Hanze Hogeschool het allereerste Fit en Vitaal Nieuwjaarsevent speciaal voor de vrijwilligers van de club. Het programma bestaat uit meerdere workshops en staat speciaal in het teken voor de mensen die de Sneker vereniging iedere dag weer met veel energie en passie sterker maken: coaches/trainers, commissieleden en de andere vele vrijwilligers.

Vitaliteit en gezondheid

De avond komt voort uit een initiatief van het bestuur van VC Sneek welke samen met studenten van de Hanze Hogeschool het thema vitaliteit en gezondheid centraal stellen. “Zonder gezonde mensen zijn we nergens”, zegt bestuurslid Erwin Kenter. De avond zal van 19.00 uur tot 21.30 uur in de Sneker Sporthal plaatsvinden.

Workshops

In de workshops kunnen de deelnemers kennismaken met de onderdelen omgaan met stress, fit en vitaal worden en blijven EN lekker gezond lokaal eten. “Allemaal zaken die in het teken staan van vitaliteit”, benadrukt Kenter.

Fit en vitaal

“Het programma is op een brede groep afgestemd dus je hoeft niet sportief, volleyballer of topsporter te zijn om te kunnen meedoen. Ook zullen we als bestuur een korte presentatie geven over hoe we VC Sneek nu en in de toekomst Fit en Vitaal willen houden”, zegt Erwin Kenter. Lijkt je het leuk om ook deel te nemen? Dan kun je je aanmelden via onderstaande link: https://www.eventbrite.nl/e/498663785807

Bron: VC Sneek

Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Het kiezen van de juiste auto- of motorverzekering Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 15 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Friso Sneek treft runner up Draisma Dynamo in halve finale Sport 18 apr, 09:06
Afbeelding
Ontdek Kinderdans bij Kunstencentrum Atrium! Cultuur 17 apr, 10:48
Afbeelding
Visles op OBS de Oudvaart Sneek Algemeen 15 apr, 08:48
Afbeelding
Aantal Friese woningen met zonnepanelen in 2,5 jaar tijd toegenomen met 81,2% Duurzaamheid 12 apr, 08:00