Afbeelding

Nieuwsbericht zomerkamp FantiFit in Sneek

Sport

Van 18-20 juli vond het jaarlijks terugkerende FantiFit zomerkamp plaats in Sneek voor kinderen van 6-10 jaar. Het 3-daagse kamp is georganiseerd door kinderopvang Eigen&Wijzer en is ook toegankelijk voor kinderen die niet naar de kinderopvang gaan. Iedereen is welkom! Het uitgangspunt tijdens het kamp is dat alle kinderen een te gekke tijd beleven en herinneringen maken die ze nooit meer vergeten. Ook dit jaar is dit weer gelukt met een leuke groep kinderen, enthousiaste begeleiding en een uitdagend programma. 

Op de eerste dag hebben de kinderen de tenten opgezet en o.a. deelgenomen aan een badminton clinic van BCS’97. Op de tweede dag gaf Inline Sport een skeelerclinic en was het avondspel tien-tellen-in-de-rimboe een groot succes. Na twee dagen vol activiteiten was het op dag drie tijd om de tenten op te ruimen en afscheid te nemen. ‘’Het meest bijzondere aan dit kamp is dat er tussen de kinderen uit verschillende steden en dorpen vriendschappen ontstaan door samen te spelen, plezier te maken en door deel te nemen aan alle groepsactiviteiten. Daarnaast is het elk jaar voor een aantal kinderen de eerste keer dat zij naar een kamp met overnachting gaan. 

Wij zijn blij dat wij hier een positieve ervaring van kunnen maken,’’ aldus Patrick van der Veen, kampleider en pedagogisch professional bij de Sport BSO FantiFit in Sneek. Tot volgend jaar!

<<

Met vriendelijke groet,

Sander LinthorstRegiomanager Eigen&WijzerLindelaan 106 1231 CN Loosdrecht06-15614504

sander.linthorst@eigenenwijzer.nl

www.eigen-en-wijzer.nl

2022/7/b9fd9610-754a-4122-ab3a-7ced54727d05


220722 Persbericht FantiFit zomerkamp 2022

Van 18-20 juli vond het jaarlijks terugkerende FantiFit zomerkamp plaats in Sneek voor kinderen van 6-10 jaar. Het 3-daagse kamp is georganiseerd door kinderopvang Eigen&Wijzer en is ook toegankelijk voor kinderen die niet naar de kinderopvang gaan. Iedereen is welkom! Het uitgangspunt tijdens het kamp is dat alle kinderen een te gekke tijd beleven en herinneringen maken die ze nooit meer vergeten. Ook dit jaar is dit weer gelukt met een leuke groep kinderen, enthousiaste begeleiding en een uitdagend programma. Op de eerste dag hebben de kinderen de tenten opgezet en o.a. deelgenomen aan een badminton clinic van BCS’97. Op de tweede dag gaf Inline Sport een skeelerclinic en was het avondspel tien-tellen-in-de-rimboe een groot succes. Na twee dagen vol activiteiten was het op dag drie tijd om de tenten op te ruimen en afscheid te nemen. ‘’Het meest bijzondere aan dit kamp is dat er tussen de kinderen uit verschillende steden en dorpen vriendschappen ontstaan door samen te spelen, plezier te maken en door deel te nemen aan alle groepsactiviteiten. Daarnaast is het elk jaar voor een aantal kinderen de eerste keer dat zij naar een kamp met overnachting gaan. Wij zijn blij dat wij hier een positieve ervaring van kunnen maken,’’ aldus Patrick van der Veen, kampleider en pedagogisch professional bij de Sport BSO FantiFit in Sneek. Tot volgend jaar!

Afbeelding
VC Sneek wint 3-1 thuis tegen Webton Hengelo Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Henk de Jong, Arjen de Boer en Sandor van der Heide gasten sponsoravond VC Sneek Evenement 11 uur geleden
Afbeelding
Meisjes A VC Sneek promoveren naar de Topklasse Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Smashbalclinic zorgt voor waar volleyfeest bij VC Sneek Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Fris spelend Apollo 8 bezorgt Friso Sneek eerste thuisnederlaag (0-3) Sport 27 nov., 10:10
Afbeelding
Far Ut dames verliezen topduel tegen COVOS (0-4) Sport 27 nov., 10:05
Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord met de Grote Clubactie Verenigingen 27 nov., 09:48
Afbeelding
Super Saturday bij VC Sneek met twee attractieve duels Sport 25 nov., 11:47