Afbeelding

Nieuwsbericht zomerkamp FantiFit in Sneek

Sport

Van 18-20 juli vond het jaarlijks terugkerende FantiFit zomerkamp plaats in Sneek voor kinderen van 6-10 jaar. Het 3-daagse kamp is georganiseerd door kinderopvang Eigen&Wijzer en is ook toegankelijk voor kinderen die niet naar de kinderopvang gaan. Iedereen is welkom! Het uitgangspunt tijdens het kamp is dat alle kinderen een te gekke tijd beleven en herinneringen maken die ze nooit meer vergeten. Ook dit jaar is dit weer gelukt met een leuke groep kinderen, enthousiaste begeleiding en een uitdagend programma. 

Op de eerste dag hebben de kinderen de tenten opgezet en o.a. deelgenomen aan een badminton clinic van BCS’97. Op de tweede dag gaf Inline Sport een skeelerclinic en was het avondspel tien-tellen-in-de-rimboe een groot succes. Na twee dagen vol activiteiten was het op dag drie tijd om de tenten op te ruimen en afscheid te nemen. ‘’Het meest bijzondere aan dit kamp is dat er tussen de kinderen uit verschillende steden en dorpen vriendschappen ontstaan door samen te spelen, plezier te maken en door deel te nemen aan alle groepsactiviteiten. Daarnaast is het elk jaar voor een aantal kinderen de eerste keer dat zij naar een kamp met overnachting gaan. 

Wij zijn blij dat wij hier een positieve ervaring van kunnen maken,’’ aldus Patrick van der Veen, kampleider en pedagogisch professional bij de Sport BSO FantiFit in Sneek. Tot volgend jaar!

<<

Met vriendelijke groet,

Sander LinthorstRegiomanager Eigen&WijzerLindelaan 106 1231 CN Loosdrecht06-15614504

sander.linthorst@eigenenwijzer.nl

www.eigen-en-wijzer.nl

2022/7/b9fd9610-754a-4122-ab3a-7ced54727d05


220722 Persbericht FantiFit zomerkamp 2022

Van 18-20 juli vond het jaarlijks terugkerende FantiFit zomerkamp plaats in Sneek voor kinderen van 6-10 jaar. Het 3-daagse kamp is georganiseerd door kinderopvang Eigen&Wijzer en is ook toegankelijk voor kinderen die niet naar de kinderopvang gaan. Iedereen is welkom! Het uitgangspunt tijdens het kamp is dat alle kinderen een te gekke tijd beleven en herinneringen maken die ze nooit meer vergeten. Ook dit jaar is dit weer gelukt met een leuke groep kinderen, enthousiaste begeleiding en een uitdagend programma. Op de eerste dag hebben de kinderen de tenten opgezet en o.a. deelgenomen aan een badminton clinic van BCS’97. Op de tweede dag gaf Inline Sport een skeelerclinic en was het avondspel tien-tellen-in-de-rimboe een groot succes. Na twee dagen vol activiteiten was het op dag drie tijd om de tenten op te ruimen en afscheid te nemen. ‘’Het meest bijzondere aan dit kamp is dat er tussen de kinderen uit verschillende steden en dorpen vriendschappen ontstaan door samen te spelen, plezier te maken en door deel te nemen aan alle groepsactiviteiten. Daarnaast is het elk jaar voor een aantal kinderen de eerste keer dat zij naar een kamp met overnachting gaan. Wij zijn blij dat wij hier een positieve ervaring van kunnen maken,’’ aldus Patrick van der Veen, kampleider en pedagogisch professional bij de Sport BSO FantiFit in Sneek. Tot volgend jaar!

!
Afbeelding
Bolsward-Oost wordt duurzaam en klimaatbestendig Algemeen 30 sep, 09:58
Afbeelding
“De dames van Friso Sneek” op bijzondere locatie onthuld Sport 29 sep, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 11 oktober de film Drive my Car Cultuur 29 sep, 16:00
Afbeelding
Goedkoop (bij)verwarmen en zo besparen op de gasrekening Algemeen 29 sep, 11:08
Afbeelding
Friso Sneek speelt om Noord-Oost Nederland Cup Algemeen 28 sep, 12:53
Afbeelding
Koos Nederhoed VAR WK dames volleybal Sport 28 sep, 10:00
Afbeelding
Johannes Postschool in actieve modus tijdens sportochtend Educatie 27 sep, 16:00
Afbeelding
Eredivisie damesvolleybal begint drie weken later Sport 27 sep, 13:30