Afbeelding
Foto: Unsplash.com

Friese winnares Weru Buurt-BBQ kan eindelijk prijs uit 2020 verzilveren

Samenleving

SINT NICOLAASGA - Weru Nederland B.V. stelde 2x een gratis Buurt BBQ voor 20 personen beschikbaar. Het was de prijs voor deelnemers aan de landelijke Open Deur Dagen 2020. Alle twee de winnaars vielen in de provincie Friesland! Gerrit Jongsma van Weru-vakbedrijf ZIC (Zuidfriese Installatie Combinatie) in St. Nicolaasga is er blij mee. Hij mocht twee mensen verrassen met dit mooie cadeau! Ze moesten lang wachten om hun prijs te verzilveren door de corona maatregelen. De BBQ is door corona twee keer verplaatst. Maar nu is het eindelijk zover! De eerste Weru Buurt BBQ vindt plaats op 2 juli 2022.

Winnares Patricia Buter organiseert een gezellige Weru Buurt BBQ voor hun buurt. En dat wordt in deze bijzondere tijd extra gewaardeerd. ‘We kunnen eindelijk weer eens gezellig samen komen!’. Het schijnt dat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. ‘Weru Nederland B.V. en Weru-vakbedrijf ZIC dragen daar graag aan bij!’, aldus een enthousiaste Gerrit Jongsma.

Buren BBQ voor 20 personen voor leukste antwoord op de vraag …

BIJ WELKE BUREN STAAT DE DEUR ALTIJD VOOR U OPEN? Dat was de vraag. Het leukste of mooiste antwoord werd door Weru Nederland B.V. en Weru-vakbedrijf ZIC beloond met een BBQ met 20 buren. Alle bezoekers van de Weru Open Deuren Dagen maakten hier kans op! Patricia Buter woont in een hofje (Zonnedauw) in Sneek waar de bewoners elkaar nog niet goed kennen. Haar wens was om de BBQ te gebruiken om hier verandering in te brengen.

Afbeelding
Het wordt warm! Dit kan je doen om toch koel te blijven Wonen 12 aug, 14:00
Afbeelding
Grote verschillen in ‘laadpaaldichtheid’ Friese gemeenten Duurzaamheid 8 aug, 20:00
Afbeelding
SLOWTriatlon Waterland van Friesland op zaterdag 10 september Evenement 8 aug, 16:00
Afbeelding
Voor jou, de natuur en de goede doelen Algemeen 4 aug, 12:00
Afbeelding
Súdwest-Fryslân treedt hard op tegen verkoop lachgas Politie 4 aug, 09:30
Afbeelding
Thuisbatterij voor twee op de drie Nederlanders Duurzaamheid 2 aug, 14:00
Afbeelding
Arriva brengt bezoekers met speciale Sneekermeerbus naar Sneekweek Algemeen 1 aug, 11:02
Afbeelding
Publiek geeft tentoonstelling À la campagne in Fries Museum hoog rapportcijfer Cultuur 29 jul, 16:00