Afbeelding
Foto: Dick Kooy

Extra dimensie door moederdagcadeautje Tuorke en Jurre

Algemeen

“Wat voor dag is het morgen?”, wil Jurre van twee jongetjes weten die hij samen met hun moeder in de winkelstraat van Surhuisterveen treft. De mannen moeten even nadenken, maar na een klein beetje hulp van hun moeder weten ze het: moederdag! Natuurlijk hebben ze al een cadeautje voor haar gekocht, maar een bruisbal van Tuorke en Jurre kan er altijd nog wel bij. Afgelopen zaterdagmiddag deelde het duo deze presentjes uit voor moederdag.

“Hallo, wilt u ook een bruisbal als moederdagcadeautje?”, vraagt Jurre aan diverse bezoekers van Surhuisterveen die het Feanster duo tegenkomt. Deze vraag beperkt zich niet tot moeders, ook mannen kunnen hun moeder verrassen met een presentje en uiteraard kunnen ook kinderen een bruisbal krijgen voor hun moeder. Bijna iedereen is er blij mee.

Twee dames bedanken echter in eerste instantie voor de bruisbal, maar nadat ze van Jurre te horen krijgen dat het ook gebruikt kan worden voor een voetenbadje, zijn ze maar al te blij. “ Ja, dan willen we er wel eentje!” De meiden die ze bij zich hebben zijn minstens zo blij met een kleurplaat en natuurlijk geeft een knuffel met Tuorke ook altijd een fijn gevoel.

Een dame van middelbare leeftijd heeft Tuorke en Jurre nog nooit in levende lijve ontmoet en maakt dankbaar gebruik van deze eerste keer. “Ik heb jullie nog nooit in het echt gezien, maar ik lees het altijd wel in de krant”, spreekt ze het duo glunderend toe. “Mag ik even met jullie praten?” Natuurlijk kan dat en uiteraard krijgt ze een bruisbal mee naar huis.

Als warme broodjes vinden de in roze hartjes verpakte bruisballen – die een extra dimensie aan het badmoment zullen geven – aftrek, waarmee Tuorke en Jurre vele bezoekers van Surhuisterveen weer blij maken. Veel winkelend publiek zoekt na het shoppen tijdens het heerlijke voorjaarsweer nog even een terrasje op voor een bakje koffie en – voor de extra dimensie – wellicht een gebakje met slagroom.

Afbeelding
Weer nieuwe woningplannen in Súdwest: 20 koopwoningen in Oosthem Wonen 6 uur geleden
Afbeelding
Friese winnares Weru Buurt-BBQ kan eindelijk prijs uit 2020 verzilveren Samenleving 7 uur geleden
Afbeelding
Jong Oranje en Jong Duitsland bieden vier sets spektakel in Sneek Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Plan voor 43 woningen op voormalige Tichelaar-locatie Makkum Wonen 27 jun, 14:00
Afbeelding
Heerenveen stelt 150 opvangplekken beschikbaar voor Oekraïense vluchtelingen Samenleving 27 jun, 12:21
Afbeelding
Gelukkig en gezond ouder worden door inzicht in eigen leven en uitgaan van mogelijkheden Gezondheid 27 jun, 10:52
Afbeelding
Poiesz Supermarkten voor 3 jaar sponsor van Mar-athon Sneek Sport 23 jun, 15:00
Afbeelding
Trainster Vera Koenen komt niet naar VC Sneek Sport 23 jun, 09:03