De titels van RondOm Vandaag
De titels van RondOm Vandaag Foto: RondOm Vandaag

RondOm Vandaag gaat midweekse verspreiding in!

Algemeen

FRIESLAND - Vanaf 2022 worden de kranten van uitgeverij RondOm Vandaag op een andere manier verspreid. De titels RondOm Leeuwarden, RondOm Heerenveen, RondOm Drachten en RondOm de Stellingwerven gaan uit het folderpakket van Spotta en worden vanaf dit jaar midweeks los verspreid door de lokale verspreiders van FRL en Santibri. Uiteraard zijn de kranten ook nog op de vele ligplaatsen te vinden in de regio’s. 

In de voorgaande jaren zijn de kranten van RondOm Vandaag, die twintig keer per jaar verschijnen, altijd onderdeel geweest van het folderpakket van Spotta. Dit jaar kiest RondOm Vandaag voor een nieuwe manier van verspreiden. De kranten belanden vanaf 2022 op de mat dankzij de bezorgers van de lokale verspreiders FRL en Santibri. Hierdoor vergroot RondOm Vandaag haar bereik aanzienlijk. Mensen die geen prijs stellen op het folderpakket kunnen nu wel de krant ontvangen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om de krant op te halen bij één van de ligplaatsen. Kranten van RondOm Vandaag vindt u in Leeuwarden en Heerenveen bij alle Jumbo en Albert Heijn Filialen en ook in andere kernen liggen de kranten in supermarkten en op andere strategische plekken. In de krant vindt u een actuele lijst van ligplaatsen. 

Dankzij deze stap bereiken de kranten van RondOm Vandaag nog meer mensen. Bent u een lokale ondernemer en wilt u gebruik maken van dit groeiende bereik? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel met 0512 726900 op mail naar info@rondomvandaag.nl.

Afbeelding
Spaans gipsyconcert in podium Lewinski Cultuur 23 mei, 12:16
Afbeelding
Nieuwe impuls voor cultuur en verenigingsleven met Coronagelden Algemeen 18 mei, 16:52
Afbeelding
Oud-wethouder Erik Faber neemt afscheid als raadslid van Súdwest-Fryslân Algemeen 18 mei, 11:12
Afbeelding
Koos Nederhoed vier maal on tour in VNL Algemeen 18 mei, 08:44
Afbeelding
Zomerexpositie in het Fotolokaal in Tjerkwerd van 4 juni t/m 4 september 2022 Algemeen 17 mei, 14:52
Afbeelding
Bijzondere excursie ‘Het geheim van het Galgelân’ Algemeen 17 mei, 09:45
Afbeelding
Bijzondere excursie ‘Het geheim van het Galgelân’ Natuur 16 mei, 15:00
Afbeelding
VC Sneek beslist duel tegen Regio Zwolle al na twee sets (3-2) Sport 16 mei, 12:00