Hulpmiddelenwinkel Oosterwolde de leverancier van zorghulpmiddelen | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Oost- en Weststellingwerf!
zondag 24 januari, 2021 19:34
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
Hulpmiddelenwinkel Oosterwolde
Hulpmiddelenwinkel Oosterwolde

Hulpmiddelenwinkel Oosterwolde de leverancier van zorghulpmiddelen

  Zorg & Welzijn

Wie voor gezondheidsproblemen een hulpmiddel nodig heeft om het dagelijks leven te vergemakkelijken, kan terecht bij Hulpmiddelenwinkel Oosterwolde. Er is een enorm aanbod zorghulpmiddelen aanwezig, van scootmobielen, rollators en rolstoelen tot medicijndoosjes, wandelstokken en hometrainers. Tevens is de winkel het adres voor reparatie en onderhoud van de hulpmiddelen.
Ook kan men hier terecht voor advies op het gebied van kleine woningaanpassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een traplift of het vervangen van een drempel. Regelmatig wordt er een trapliftspreekuur georganiseerd waar u geheel vrijblijvend terecht kan met al uw vragen met betrekking tot het plaatsen van een traplift. I.v.m. corona is een trapliftspreekuur op het moment niet mogelijk, maar er kan altijd, geheel vrijblijvend door een expert, naar uw persoonlijke situatie gekeken worden.
U bent altijd welkom om vrijblijvend langs te komen met uw vragen dan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden. Heeft u niet de mogelijkheid om naar de winkel te komen, dan maken we een afspraak en kom ik, met de hulpmiddelen die u wenst, bij u thuis.


Brinkstraat 5a - 8431 LC Oosterwolde Tel 0516 721000 

hulpmiddelenwinkeloosterwolde.nl

Meer berichten