Hier de bibliotheek van Oosterwolde, waar Rabobank als pilot een servicepunt in gaat vestigen vanaf maandag 21 juni 2021.
Hier de bibliotheek van Oosterwolde, waar Rabobank als pilot een servicepunt in gaat vestigen vanaf maandag 21 juni 2021. Foto: Johan Vogelzang

Rabobank opent servicepunt in bibliotheek Oosterwolde

Zakelijk

OOSTERWOLDE - Rabobank opent vandaag, maandag 21 juni 2021, een servicepunt bij de bibliotheek in Oosterwolde. Het is een pilot, een proef, om te zien of het aanslaat en dus of er voldoende belangstelling voor is.

In de proefperiode is iedere maandag en woensdag van 13.00 tot 16.00 uur mogelijk om een adviseur van Rabobank te spreken over allerhande bankzaken. Je kunt er terecht voor dagelijkse bankzaken. Op een ander moment een adviseur spreken kan ook, met een telefoontje naar 088 - 722 66 00. Dit is ook mogelijk voor advies over hypotheken, verzekeren, vermogen of zakelijk advies.

Over de samenwerking tussen Rabobank en Bibliotheek:

Rabobank en de Bibliotheek Zuidoost Fryslân hebben eerder aangekondigd samen een pilot te starten in Gorredijk en Wolvega. Het was wachten op de verruiming van de coronamaatregelen. Nu de bibliotheek weer open is voor publiek, gaat de pilot met een servicepunt van start. De bibliotheek is een ontmoetingspunt waar meerdere organisaties aanwezig zijn. De bibliotheek is laagdrempelig en dat past bij wat Rabobank wil zijn voor klanten die vragen hebben over dagelijkse bankzaken of advies willen.

Sluiting Rabobank-kantoor Stationsstraat is nu definitief

Met de opening van het servicepunt is sluiting van het kantoor aan de Stationsstraat definitief.  Sinds de corona-uitbraak is het kantoor in Oosterwolde voor langere tijd gesloten geweest. “In deze periode hebben we ervaren dat we veel klanten ook op afstand goed kunnen helpen. Ook zien we een sterke afname van klantbezoeken aan de bank door een toename van de digitale dienstverlening. Daarom starten we deze pilot om te onderzoeken of dit een alternatief is voor klanten die graag een adviseur op locatie willen spreken”, zegt Durk Mous, directeur Coöperatieve Rabobank.

Mous vervolgt: “We gaan ervan uit dat onze samenwerking met de bibliotheek van toegevoegde waarde is voor de regio. Na de proefperiode evalueren we deze nieuwe opzet. We hopen van harte dat het succesvol is. Heel graag tot ziens bij ons nieuwe servicepunt bij de bibliotheek in Oosterwolde, Quadoelenweg 29b.”

Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 1 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 13 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 15 uur geleden
Afbeelding
Beleef een betoverende fair op de Doevenkamp in Oldeberkoop Evenement 17 uur geleden
Afbeelding
Martine Donker (34) uit Appelscha gaat door met bewustwording voor autisme Persoonlijke verhalen 21 uur geleden
De 52e editie van de Autocross in Makkinga belooft wederom een groot spektakel te worden.
"Het aantal bezoekers is explosief toegenomen, dat hopen we natuurlijk voort te zetten" Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 26 mrt, 12:00