Afbeelding
Foto: Visser Plant Boomkwekerij / Plantencentrum

Visser Plant Boomkwekerij/Plantencentrum kweekt al 50 jaar

Zakelijk

REGIO - Wie zijn wij en wat doen we? Visser Plant Boomkwekerij / Plantencentrum houdt zich al 50 jaar bezig met het kweken van bomen, heesters, coniferen, rododendrons, vaste planten, klimplanten, bodembedekkers, haagplanten en vele andere tuinplanten.

Met een uitgebreid assortiment en vakkennis behoort Visser Plant tot de toonaangevende bedrijven in Nederland. Door de unieke combinatie van boomkwekerij en plantencentrum kunt u rechtstreeks bij de kweker kopen. Dit garandeert een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast eigen productie van een breed assortiment, worden ontbrekende artikelen ingekocht bij geselecteerde kwekerijen, hierdoor kunnen wij u direct uit voorraad een volledig assortiment planten en bomen leveren. Onze vakbekwame medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies over plantkeuze, uitleg over het aanplanten en tips over de verzorging.

Met onze gespecialiseerde medewerkers staan wij garant voor een product van topkwaliteit. Voor nadere informatie kunt u ons vrijblijvend benaderen. Kortom: als het om planten gaat bent u bij Visser Plant Boomkwekerij / Plantencentrum aan het juiste adres. Uw droomtuin werkelijkheid laten
worden begint bij Visser Plant.

Nieuw bij Visser Plant: Schetsservice

Als u vanwege de kosten niet een compleet tuinontwerp wilt laten maken, maar wel advies op maat nodig heeft, dan is de schetsservice van Visser Plant - die speciaal op uw situatie toegespitst is - misschien iets voor u. Na uw bezoek krijgt u de tuinschets met de plantennamen en benodigde hoeveelheden planten mee. U kunt ook direct de benodigde planten meenemen of door ons laten bezorgen. De voordelen: u heeft een schetsontwerp en een beplantingsplan met advies op maat zonder dat het u geld kost. U kunt de plant combinaties direct zien in ons plantencentrum. Als u besluit de planten bij Visser Plant te kopen, dan is de schetsservice gratis. Vraag naar de voorwaarden.

www.visserplant.nl

Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 2 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 14 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Beleef een betoverende fair op de Doevenkamp in Oldeberkoop Evenement 18 uur geleden
Afbeelding
Martine Donker (34) uit Appelscha gaat door met bewustwording voor autisme Persoonlijke verhalen 22 uur geleden
De 52e editie van de Autocross in Makkinga belooft wederom een groot spektakel te worden.
"Het aantal bezoekers is explosief toegenomen, dat hopen we natuurlijk voort te zetten" Evenement 22 uur geleden
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 26 mrt, 12:00