vrijdag 27 november, 2020 12:34
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

Weststellingwerf biedt haar ondernemers een inspirerende lunch/ontbijtwebinar

  Zakelijk

Ondernemers in de gemeente Weststellingwerf kunnen op 20 november onder het genot van een vezelrijke - op kantoor gebrachte - lunch of vezelrijk ontbijt zich laten inspireren met een speciaal webinar door Alex Klein. Gemeente Weststellingwerf en Commerciële Club Weststellingwerf zijn trots op de inzet en het ondernemerschap van ondernemers. Daarom nodigen ze alle ondernemers uit Weststellingwerf uit voor een vezelrijk webinar tijdens de Dag van de Ondernemer op vrijdag 20 november.


Alex Klein verbindt alle vakgebieden waar je als ondernemer mee te maken hebt met elkaar: van marketing tot financiën, van HRM tot procesmanagement en van strategie tot sales. Hij geeft tijdens zijn webinar antwoord op de belangrijkste vraag: Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf toekomstbestendig blijft in een snel veranderende wereld?

Je kunt de webinar volgen tijdens je ontbijt tussen 8.30 – 10.00 uur of tijdens je lunch tussen 12.30 – 14.00 uur. Maar net wat voor jou het beste uitkomt. Het programma van de digitale bijeenkomsten is hetzelfde. Je ontvangt bij jou thuis of op kantoor een ontbijt of lunch van ons*, zodat je je vol energie kunt laten inspireren door de vezelrijke webinar van Alex Klein. Aanmelden kan tot en met dinsdag 17 november, kijk voor aanmeld-informatie op de website van de gemeente Weststellingwerf.


Meer berichten