Weststellingwerf biedt haar ondernemers een inspirerende lunch/ontbijtwebinar

Zakelijk

Ondernemers in de gemeente Weststellingwerf kunnen op 20 november onder het genot van een vezelrijke - op kantoor gebrachte - lunch of vezelrijk ontbijt zich laten inspireren met een speciaal webinar door Alex Klein. Gemeente Weststellingwerf en Commerciële Club Weststellingwerf zijn trots op de inzet en het ondernemerschap van ondernemers. Daarom nodigen ze alle ondernemers uit Weststellingwerf uit voor een vezelrijk webinar tijdens de Dag van de Ondernemer op vrijdag 20 november.

Alex Klein verbindt alle vakgebieden waar je als ondernemer mee te maken hebt met elkaar: van marketing tot financiën, van HRM tot procesmanagement en van strategie tot sales. Hij geeft tijdens zijn webinar antwoord op de belangrijkste vraag: Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf toekomstbestendig blijft in een snel veranderende wereld?

Je kunt de webinar volgen tijdens je ontbijt tussen 8.30 – 10.00 uur of tijdens je lunch tussen 12.30 – 14.00 uur. Maar net wat voor jou het beste uitkomt. Het programma van de digitale bijeenkomsten is hetzelfde. Je ontvangt bij jou thuis of op kantoor een ontbijt of lunch van ons*, zodat je je vol energie kunt laten inspireren door de vezelrijke webinar van Alex Klein. Aanmelden kan tot en met dinsdag 17 november, kijk voor aanmeld-informatie op de website van de gemeente Weststellingwerf.


Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 8 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 14 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 23 apr, 12:00
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 apr, 08:00