Afbeelding
Foto: Primo Keukens / Jaap Schuurmans

Primo Keukens en Concordia Keuken & Bad: een perfecte combinatie

Zakelijk nieuws

Heerenveen - Primo Keukens en Concordia Keuken & Bad vindt u al jaren gebroederlijk naast elkaar aan de Jousterweg in Heerenveen. Toch zijn er verschillen en juist daardoor is de combinatie van deze twee bedrijven eigenlijk perfect.

Primo Keukens legt zich toe op het lagere segment van kwaliteit keukens in de markt. Het is een ideaal adres voor starters of mensen die voor een prachtige, complete en moderne keuken niet boven het budget van zo'n 8.000 euro willen uitkomen. De Primo keukens zijn niet alleen scherp geprijsd, maar voldoen ook nog eens aan de laatste trends op keukengebied. Primo Keukens gaat met haar keukens ook een stapje verder. 'Wij geven niet alleen advies, maar maken ook een tekening, helpen de klant op weg met een leidingenschema en we kunnen de montage regelen', vertelt Siepie Landman van Primo Keukens in Heerenveen. Primo Keukens blijft zich continu vernieuwen en heeft daarmee altijd de laatste keukentrends en noviteiten in huis. De showroom is volledig ingericht met Duitse kwaliteitskeukens, die onder de naam Primo Keukens worden verkocht. Primo Keukens heeft een eigen filosofie op de keukenmarkt: 'Wij bieden direct een scherpe en eerlijke vaste prijs en hanteren geen ondoorzichtige kortingsaanbiedingen', aldus Siepie Landman.

Maatwerk
Waar Primo Keukens eindigt met haar keukenprijzen beginnen de buren van Concordia Keuken & Bad ongeveer. Bij Concordia Keuken & Bad worden keukens verkocht van diverse high-end kwaliteitsmerken. Daarnaast heeft Concordia Keuken & Bad een eigen keukenlijn maatwerk keukens, die onder de naam Maetwerck Keukens worden verkocht. Dat zijn keukens die door een keukenfabrikant geheel naar wens kunnen worden gebouwd. Bij Concordia Keuken & Bad wordt ook de montage van de keuken in eigen beheer geregeld.

Naast de keukens heeft Concordia Keuken & Bad een volwaardige sanitair- en tegelafdeling en heeft de klant keuze uit meer dan 40.000 soorten wand- en vloertegels en het meest uiteenlopende sanitair. Wie een verbouwing of gehele bouw van een huis uitvoert, kan voor de bouw-, keuken- en sanitair materialen bij ons terecht. Kom langs bij Primo Keukens en Concordia Keuken & Bad aan de Jousterweg en laat u verrassen.

Primo Keukens & Concordia Keuken en Bad

Harry Dekker (Staatsbosbeheer), Esther Verhagen (gemeente Ooststellingwerf) en Perry de Neef (Sundo) nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème in Ooststellingwerf Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeentehuis Weststellingwerf kleurt blauw vanwege jubileum Canadian Royal Airforce Politiek 4 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 6 uur geleden
Rieneke van Tongeren
Rieneke van Jongeren vertelt over haar boek: ´Mahmoud & Mahmoud´ Evenement 8 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 20 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 22 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 28 mrt, 15:00
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 28 mrt, 08:00