Afbeelding

Powerontbijt voor alle ondernemers in Weststellingwerf

Zakelijk

WESTSTELLINGWERF - Powerontbijt voor alle ondernemers in Weststellingwerf. Ondernemers zorgen voor onze banen, een leefbare gemeente en sponsoren ons verenigingsleven. Ze ondernemen voor eigen rekening en risico en nemen hun verantwoordelijkheid. Dat verdient waardering! 15 november is landelijk de Dag van de Ondernemer.

Gemeente Weststellingwerf en de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) organiseren deze dag een powerontbijt voor álle ondernemers in deze gemeente. Mkb´er, zzp´er, dga, recreatieondernemer of winkelier? Elke ondernemer in Weststellingwerf is welkom! Gemeente Weststellingwerf en de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) bedanken jou voor je lef en doorzettingsvermogen.

We trakteren je tijdens de Dag van de Ondernemer op een inspirerend Powerontbijt. Wat staat je te wachten? Van der Valk serveert een heerlijk powerontbijt. We zorgen dat je met een gevulde maag én vol nieuwe ideeën en inspiratie weer aan de slag gaat.

Voor dat laatste zorgt Jan van Setten. Wie is Jan van Setten? Jan van Setten, ook wel de 'Klantenfluisteraar', is een van de best gewaardeerde experts en auteurs van Nederland over klantgerichtheid en commercie. Hij neemt je interactief mee op klantreis door het brein van je klant én zijn gedrag. Hij geeft verwarrend eenvoudig antwoord op vragen als: • Hoe beslist een klant nu echt? • Aan welke knoppen moet ik draaien om een klant voor me te winnen? • Waarom komt mijn boodschap (soms) anders over dan ik wil? • Hoe haal ik positieve energie uit weerstand en bezwaren? Met zijn tips en inspiratie kun je meteen zelf aan de slag!

Kijk voor meer informatie op weststellingwerf.nl/powerontbijt en meld je meteen aan.

Afbeelding
Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 13 minuten geleden
Afbeelding
Stichting Maatschappelijk Gamen brengt gamende jongeren met 'Koning Van' dichterbij de maatschappij Evenement 2 uur geleden
Beeld ter illustratie
Omwonenden Noordwolde-Zuid Spannen Rechtszaak aan Tegen Lelieteler Agrarisch nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 20 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 19 apr, 12:00
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 19 apr, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00