Afbeelding
Foto: Gerrit Jan Prakken

Radio Weststellingwerf Centraal ontvangt ondernemers

Zakelijk

Afgelopen woensdag was weer de derde woensdag van de maand. Op deze woensdag heeft de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) haar maandelijkse bijeenkomst. Ditmaal werd een bezoek gebracht aan de studio van Radio Weststellingwerf Centraal (RWC) in Noordwolde. Gastheer van de avond was Jan Koopman. Hij werd ondersteund door Eddy Otten en zijn vrouw en Jan Ophof.
Zeepkist


Natuurlijk was de zeepkist ook weer aanwezig. Na het openingswoord van bestuurslid Michiel Kranendonk was het de beurt aan aspirant-leden Corina Groen en Leo Stolk om een woordje te doen. Corina is eigenaar van Groen Coaching en begeleiding. Leo heeft een administratiekantoor in Wolvega. Marga Warris van Aarnink Accountants vertelde dat er 6 november in kantoor Wolvega een inloop middag is over de Wet Arbeid in Balans (WAB). Namens het Linde College betrad Akke Katsma de zeepkist. Het Linde College zoekt stageplekken voor leerlingen. Ze wil graag het aantal stageplekken uitbreiden en ook nieuwe ondernemers toevoegen met een stageplek voor leerlingen.


Leukste

Als laatste ging Christine van de Wetering op de zeepkist. Christine is de drijvende kracht achter verkiezing leukste winkel van Noord-Nederland.


Indrukwekkende film

Na een goed verzorgd stamppotbuffet kregen de CCW leden een film te zien over de geschiedenis van RWC. In het begin, wat toen nog allemaal illegaal was, waren het roerige en spannende tijden. Maar met de legalisering kwam de omroep in een rustiger vaarwater. Nu RWC ook nog een nieuw pand heeft betrokken ziet ze de toekomst met vertrouwen tegemoet. Na de film was het tijd voor een rondleiding in de studio. Ook hier heeft het digitale tijdperk zijn intrede gedaan. Tijdens de laatste borrel werden de gastheren en -vrouw van RWC bedankt en keerden de CCW leden weer huiswaarts. De volgende bijeenkomst is op vrijdagochtend 15 november bij het Van der Valk hotel in Wolvega. Hier organiseert de gemeente Weststellingwerf een power-ontbijt in het kader van de Dag van de Ondernemer. Gastspreker is Jan van Setten.

Afbeelding
Jeugd Sportclub Makkinga blij met nieuwe trainingspakken
Nieuwe trainingspakken voor de jeugd van Sportclub Makkinga Sport 4 uur geleden
Voetbalteam Old Stars doen Walking Football op het veld bij SV Oosterwolde
Aftrap OldStars Walking Football, veilig en gezond Sport 15 apr, 16:00
Afbeelding
In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva Algemeen 15 apr, 14:00
Afbeelding
VOGELS VAN HET DRENTS-FRIESE WOLD Natuur 15 apr, 08:58
Foto ter illustratie
Training Energieboswachter gestart - Friese jongeren doen mee! Algemeen 14 apr, 18:00
Afbeelding
Schoolvakantie? Voorlezen en Knutselen bij Bibliotheken Mar en Fean Cultuur 13 apr, 18:00
Afbeelding
Grip en Glans maakt het leven leuker Zorg & Welzijn 13 apr, 09:00
Afbeelding
Aangescherpte maatregelpakketten geven zicht op uitvoering FPLG Algemeen 12 apr, 18:00