zondag 12 juli, 2020 14:36
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

Word jij onze nieuwe collega?

  Zakelijk

Wij zijn op zoek naar een gedreven intern accountmanager voor onze huis-aan-huiskrant RondOm en online kanalen.

Het betreft een fulltime functie met standplaats Drachten

Wat ga je doen?

Als intern accountmanager help je lokale ondernemers om hun zichtbaarheid op de markt te vergroten. Je adviseert de klant over het juist inzetten van zowel de offline als online kanalen die RondOm te bieden heeft. Je bent goed in het achterhalen van de werkelijke behoefte van de klant en speelt hierop in met een passend advies. Daarnaast draag je samen met je collega's bij aan het groeien, vernieuwen en verbeteren van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Je neemt je verantwoordelijkheid, toont initiatief en hebt je eigen ideeën. We stimuleren zelfstandigheid.

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen van jou dat je gedreven, enthousiast en bovenal gemotiveerd bent. Je hebt een prima inlevingsvermogen en een prettige telefoonstem. Je ziet het elke dag als een uitdaging om je persoonlijke omzettarget te realiseren en onze verkoopstrategie uit te voeren. Je houdt van een dynamische sfeer in een klein en informeel team en bent stressbestendig.

Enthousiast geworden en denk je dat dit de juiste baan voor jou is? Reageer dan op deze vacature door een motivatiebrief en curriculum vitae te sturen naar Mendy IJsinga → mendy@rondomvandaag.nl

Meer berichten