vrijdag 22 november, 2019 11:51
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
Het team van Jitze Hoogterp
Het team van Jitze Hoogterp (Foto: FotoTekst.nl)

Autobedrijf Jitze Hoogterp al bijna veertig jaar een begrip

  Zakelijk

Oosterwolde - Naar eer en geweten op een vertrouwde manier een goed product leveren. Al bijna veertig jaar hanteert ondernemer Jitze Hoogterp deze formule. Zijn autobedrijf, gevestigd aan de Waardeel 4 in Oosterwolde, vaart er wel bij. "Vertrouwen, dat is de rode draad", aldus Jitze. "En passie voor het werk."

In 1981 kocht hij in Appelscha een garage met tankstation aan. Hij groeide er al snel uit zijn jasje. "Daarom ben ik in 1986 met mijn bedrijf naar de huidige locatie in Oosterwolde verhuisd. We hebben hier de beschikking over een uitgebreide werkplaats en grote showroom."

Modern
De moderne werkplaats is achterin het pand gesitueerd. Klanten kunnen er terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Van een APK-beurt en een wielen- en bandenservice tot uitgebreide storingsdiagnoses, spot-repair, de opslag van banden en een airconditioning-service. "Als bedrijf moet je met alle ontwikkelingen meegaan", aldus Jitze. "Je medewerkers moeten dus niet alleen de juiste bijscholing kunnen volgen, maar je moet ook beschikken over de juiste apparatuur."

Na een onderhoudsbeurt kunnen klanten voor een bedrag van € 19,95 een klantenkaart krijgen. Deze kaart geeft het recht op vele voordelen, zoals een gratis apk-controle, gratis pechhulp in heel Europa, en een gratis voor- en najaarsinspectie.

Verkoop
Autobedrijf Jitze Hoogterp is uiteraard ook het adres voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Het autobedrijf heeft altijd ruim zeventig occasions op voorraad. Daarnaast kunnen klanten een specifieke zoekopdracht indienen. "Wij importeren zelf onze auto's. Deze auto's kopen wij van erkende dealers in het buitenland. Dit betreffen veelal jonge gebruikte auto's met relatief weinig kilometers op de teller."

Sinds 1990 mag Autobedrijf Jitze Hoogterp zich officieel Ford-dealer noemen. Uiteraard zijn daardoor in de showroom ook de allernieuwste modellen van dit automerk te vinden. "Tevens zijn wij gespecialiseerd in Land Rover. Wij importeren veel nieuwe en jong gebruikte Land Rovers uit Duitsland." Het autobedrijf heeft een team van zeven monteurs in dienst, waarvan er twee gespecialiseerd zijn in Land Rover.

Persoonlijk
Tot slot wil de ondernemer nog graag benadrukken hoe belangrijk de persoonlijke contacten met zijn klanten zijn. Er komen mensen bij het bedrijf die sinds de start in Appelscha al auto's bij hem kopen. "Dat vind ik echt fantastisch." De gemoedelijke sfeer die er binnen het bedrijf hangt wordt door iedereen dan ook gekoesterd. "Wat er nu staat, dat is altijd mijn wens geweest. Persoonlijk in combinatie met een goede service en eerlijke prijzen."

Website Jitze Hoogterp
0516-515 800

Meer berichten