Eko Bot en Frank Buurlage
Eko Bot en Frank Buurlage Mondprothetiek Buurlage

Mondprothetiek Oosterwolde laat u stralen!

Zakelijk

OOSTERWOLDE – Goed nieuws: Buurlage Tandtechniek heet voortaan Mondprothetiek Oosterwolde. Waarom de vertrouwde en kleinschalige tandtechnische praktijk voor een andere naam heeft gekozen? Omdat Frank niet langer de enige eigenaar van de praktijk is. Zijn voormalige getalenteerde leerling Eko Bot en hij hebben besloten om als compagnons verder te gaan. 'Eko Bot is sinds afgelopen najaar gediplomeerd tandprotheticus.

Al meer dan 20 jaar is de praktijk een vertrouwd adres in de regio: het is de plaats waar ambachtelijk werk, perfectie en persoonlijke aandacht samenkomen. Frank: 'In principe blijven we doen wat we altijd al deden: gebitsprotheses maken, advies geven en aanpassingen en reparaties verzorgen. We hebben alleen de stap gezet om voortaan echt samen verder te gaan. Om dat te bezegelen zaten we op 18 maart jl. bij de notaris om onze naam te wijzigen. Met vernieuwde energie gaan we verder en hopen we nog jarenlang een heleboel mensen weer een stralende lach te geven.'

Met controle voorkom je problemen
Mondprothetiek Oosterwolde richt zich op het aanmeten en maken van gebitsprotheses met of zonder implantaten. Frank: 'Vernieuwen van een bestaande prothese is niet altijd nodig. Opvullen is vaak ook voldoende en natuurlijk repareren wij ook protheses. Bij ons is een prothesecontrole altijd vrijblijvend, maar zeker aan te bevelen. Waarom? Nou, je kunt er een heleboel ellende mee voorkomen. Het is gewoon erg slim om als je een kunstgebit hebt, daar onderhoud aan te laten plegen. Ook als je nog geen prothese hebt, maar wel een slecht gebit ben je van harte welkom bij ons. Wij werken samen met tandartsen en implantologen in de regio.'

Gezond zelfvertrouwen
Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Het doel van Mondprothetiek Oosterwolde is u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Een mooi gebit is belangrijk voor je gevoel van zelfvertrouwen. Eten gaat slecht als het niet lekker zit in je mond, maar naar feestjes gaan en met open mond lachen is vaak ook lastig. Toch is een goed passend gebit zeker ook van belang voor de totale gezondheid en we brengen daarom graag de huidige mondconditie in kaart. We kunnen gelukkig volmondig zeggen dat we het hele proces van begin tot het eind beheersen en dat we de kwaliteit van het eindproduct garanderen. We zijn niet klaar met je voordat je met een lach bij ons de deur uit stapt.

Heeft u last van uw kunstgebit? Bent u lang niet meer op controle geweest? Of durft u eindelijk de stap te zetten naar een gebitsprothese? Ook als u nog geen patiënt bent, kunt u terecht bij Mondprothetiek Oosterwolde. Frank Buurlage en Eko Bot staan graag voor u klaar!

Durft u uw tanden te laten zien?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, zie: www.buurlage-mondprothetiek.nl. Tel.: 0516-520544

Eko Bot & Frank Buurlage
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 2 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 2 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 16 uur geleden
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 18 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur gisteren
Afbeelding
Fit worden op het platteland Sport 18 apr, 08:00
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
(v.l.n.r.) Henk Buerman, Fred den Haring, Danique Visser, André Ponger en Marten Tel.
"We zijn ontzettend trots op onze vrijwilligers" Algemeen 17 apr, 08:00