Bezwaar tegen demontabele wanden Prikkedam afgewezen door gemeente | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Oost- en Weststellingwerf!
zondag 24 januari, 2021 18:35
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
Foto: MSV Prikkedam

Bezwaar tegen demontabele wanden Prikkedam afgewezen door gemeente

  Sport

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ooststellingwerf heeft een bezwaar van een omwonende van motorcrossterrein Prikkedam in Makkinga afgewezen. Dit bezwaar betrof het feit dat er demontabele wanden op het terrein zijn geplaatst.


Het college van B&W omschrijft het als volgt: “Op 25 juli 2020 heeft een omwonende een verzoek om handhaving ingediend tegen de plaatsing van demontabele wanden op het terrein van motorcrossterrein De Prikkedam. In het verzoek staat omschreven dat de aanwezigheid van de wanden bekend is geworden bij de verzoeker doordat er een opnamerapport van een toezichthouder is waarin dit is opgenomen.”

“De verzoeker is van mening dat er handhavend opgetreden moet worden tegen deze (tijdelijke) wanden, omdat de plaatsing van deze wanden tot gevolg kan hebben dat het woon- en leefklimaat onaanvaardbaar wordt aangetast. Het college heeft besloten om het verzoek van 25 juli 2020 om handhavend op te treden tegen de plaatsing van demontabele wanden op het terrein van motorcrossterrein De Prikkedam af te wijzen.”

Meer berichten