vrijdag 14 augustus, 2020 15:39
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
Foto: SC Heerenveen

Publiek mag bij open training SC Heerenveen

  Sport

Tweehonderdvijftig Heerenveen-supporters mogen zaterdag 25 juli bij een open training van profvoetbalclub sc Heerenveen aanwezig zijn. Vanwege coronamaatregelen moet je wel vooraf een toegangskaartje bestellen. De open training begint om 13.30 uur op sportpark ’t Heidefjild in Jubbega. Kaarten zijn voor 2,50 euro beschikbaar via online ticketing. De opbrengst van de toegangskaarten komt geheel ten goede aan de jeugdopleiding van amateurvoetbalvereniging vv Jubbega.

De training van de selectie bestaat uit een onderling partijspel van 45 minuten. De poorten van sportpark ’t Heidefjild in Jubbega zijn vanaf 13.00 uur geopend. Entree van de supporters is alleen mogelijk tussen 13.00 en 13.30 uur.

Restricties vanwege corona
In verband met de coronamaatregelen geldt er een aantal beperkingen en restricties. Toeschouwers zullen gedurende de gehele training achter de omheining moeten blijven en onderling anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden. Vanwege afstand bewaren, is het helaas ook niet mogelijk om foto’s en handtekeningen te scoren.

Supporters met coronagerelateerde klachten wordt verzocht om thuis te blijven. Tot slot zijn er geen sanitaire voorzieningen beschikbaar op het sportcomplex.

Meer berichten