Oudjaarsploeg Vesuvius uit Elsloo denkt goed aan de inwoners | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Oost- en Weststellingwerf!
donderdag 28 januari, 2021 03:29
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
Foto: Eigen foto

Oudjaarsploeg Vesuvius uit Elsloo denkt goed aan de inwoners

  Samenleving

Oudjaarsploeg Vesuvius heeft ook bij deze jaarwisseling weer goed aan de inwoners van het dorp Elsloo en de buitengebieden gedacht. Met de speciale zelfgemaakte champagnekar - zoals je op de foto kunt zien ziet het er kostelijk uit - zijn alle inwoners volledig coronaproof voorzien van een heerlijk nieuwjaarsdrankje om mee te proosten op het nieuwe jaar.


Vanwege de laaghangende mist en het daarmee annex zijnde slechte zicht, zijn de bewoners van de buitengebieden later op de middag bezocht met het frisse drankje om mee op een zo goed mogelijk 2021 te proosten.

‘Allemaal de beste wensen’

Oudjaarsploeg Vesusivius schreef Nieuwjaarsdag op de eigen Facebookpagina: “Allemaal de beste wensen namens de gehele Vesuvius club. Onze uitbarsting was vannacht een groot succes. Wij zijn met onze champagnekar door het dorp gereden om samen met de inwoners het nieuwe jaar in te luiden, dit allemaal terwijl wij de corona maatregelen hebben nageleefd. Door de dichte mist hebben wij het buitengebied overgeslagen. Om toch nog met deze inwoners te proosten, gaan wij vanaf 16.30 de overige inwoners bijlangs.”

Meer berichten