vrijdag 30 oktober, 2020 02:52
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
<p>Plauzemaus zoekt een nieuw huisje</p>

Plauzemaus zoekt een nieuw huisje

(Foto: )

De nieuwsgierige Plauzemaus zoekt een nieuw huisje mét lief vriendinnetje

  Samenleving


DE BLESSE - Konijnenopvang het Konijnenparadijs vangt jaarlijks tientallen konijntjes op en zoekt een nieuw huis voor ze. Van sommige konijnen is afstand gedaan door hun baasje, anderen zijn gevonden op straat. Aniek van het Konijnenparadijs vangt ze op bij haar thuis in De Blesse en zorgt voor ze tot ze een nieuw plekje kunnen betrekken. Eerder gaf ze al een interview aan RondOm Stellingwerven (te lezen op onze site), nu licht ze elke editie één konijntje of konijnenpaar uit in de krant. Vandaag is dat Plauzemaus.


Plauzemaus is een gecastreerde ram van +/- 6 maanden. Helaas heeft hij een hele foute vacht, waardoor hij regelmatig kort gehouden moeten word met de tondeuse. Kammen van deze vacht is namelijk vrijwel onmogelijk en doet hem erg pijn. Het is een lief gemakkelijk ventje en laat het wel over zich heen komen. Plauzemaus is een jong vrolijk actief ventje en zoekt een lief actief vriendinnetje om mee samen te gaan wonen. Plauzemaus is erg nieuwsgierig en komt graag bij je kijken wat je allemaal doet.

Heeft u een mooi plekje voor Plauzemaus, met een lief vriendinnetje, neem dan contact op met het Konijnenparadijs. U kunt het beste even een mailtje sturen naar opvang@konijnenparadijs.com.

Het Konijnenparadijs

Meer berichten