vrijdag 30 oktober, 2020 12:12
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
<p>Werk van Margreet Blom naar aanleiding van de eerste serie online workshop &lsquo;collage maken&rsquo;. </p>

Werk van Margreet Blom naar aanleiding van de eerste serie online workshop ‘collage maken’.

(Foto: Stichting Kunstwerf)

Kunstwerf start met nieuwe serie online workshops

  Samenleving

Oosterwolde - In de zomermaanden is door de Stichting Kunstwerf een online workshop ‘collage maken’ verzorgd. Gezien het succes start op maandag 26 oktober een nieuwe serie.


Deze serie bestaat in totaal uit 3 online bijeenkomsten op 26 oktober en 2 en 16 november van 19.30 - 21.30 uur. De workshop wordt wederom verzorgd door Martina Hladikova en ondersteund door Marjolein Spitteler, beiden uit Oosterwolde. “Samen met de deelnemers verdiepen we ons verder in het collage maken”, vertelt Spitteler, coördinator van Stichting Kunstwerf. “Er komen diverse nieuwe technieken aan bod.”

Voor iedereen

Spitteler benadrukt dat iedereen aan de workshop deel kan nemen. Ervaring is niet vereist, evenals deelname aan de eerste serie. “De workshop wordt zo ingericht dat het voor iedereen interessant en leuk is. Van amateur tot beroepskunstenaar en van geen enkele ervaring tot veel ervaring.”

Vanwege corona heeft Kunstwerf helaas diverse activiteiten moeten annuleren of verplaatsen. “We blijven echter zoeken naar creatieve oplossingen, zodat we voor de inwoners van Ooststellingwerf ook onder deze bijzondere omstandigheden een divers aanbod kunst en cultuur kunnen blijven verzorgen. Vandaar ook dat we nu een nieuwe serie online workshops aanbieden.”

Deelname aan de nieuwe serie kost in totaal € 15,-. Er kan via de website www.kunstwerf.com gereserveerd en betaald worden.

Meer berichten