Afbeelding
Foto: Gemeente Weststellingwerf

Online bijeenkomst over herinrichting van De Blesse

Politiek

De gemeente Weststellingwerf organiseert een online bijeenkomst waarin iedereen mag meepraten over herinrichting van verschillende wegen in het dorp De Blesse. Het vindt plaats op woensdag 16 december 2020 van 19.30 tot 21.30 uur.

De gemeente schrijft: “Er komt veel verkeer met een hoge snelheid langs de Steenwijkerweg, Spoorlaan en Markeweg in De Blesse. De inwoners van De Blesse willen graag dat het dorp veiliger wordt voor fietsers en voetgangers. Daarnaast willen zij dat de Steenwijkerweg, Spoorlaan en Markeweg een dorpsere uitstraling krijgen.”

Het dorp heeft hiervoor in 2008 een eigen ontwerp gepresenteerd. Dit ontwerp laat duidelijk zien wat het dorp graag wil. De gemeente heeft het plan van het dorp voor de herinrichting uitgewerkt in een nieuw ontwerp. Plaatselijk Belang De Blesse - Peperga en de werkgroep Herinrichting Steenwijkerweg willen dit ontwerp graag aan de inwoners van De Blesse presenteren op 16 december 2020 tijdens een online informatiebijeenkomst. Door het coronavirus kunnen we helaas geen fysieke bijeenkomst organiseren.

Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan tot en met 14 december 2020 via de hierna volgende link. Je ontvangt uiterlijk één dag van tevoren per mail een link om aan de online bijeenkomst te kunnen deelnemen. De link voor meer informatie over de herinrichting van De Blesse én voor aanmelden voor de online bijeenkomst vind je hier: weststellingwerf.nl/deblesse.

Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 5 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 21 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 23 apr, 12:00