Elske deWall & Vangrail treden op bij het RondOm Vandaag concert in het Posthuis Theater Heerenveen.
Elske deWall & Vangrail treden op bij het RondOm Vandaag concert in het Posthuis Theater Heerenveen.

Het RondOm Vandaag Concert gaat door!

Evenement

HEERENVEEN - Kan jij ook niet wachten om weer een concert te bezoeken? Wij ook niet! RondOm Vandaag presenteert daarom in samenwerking met het Posthuis Theater Heerenveen het RondOm Vandaag Concert! Op zaterdag 25 september geven niemand minder dan Friese topartiesten ElskeDeWall en Vangrail hier een spetterend optreden. Mis het niet en koop snel een kaartje, want: op is op!

Een bijzondere samenwerking

Wegens de coronacrisis besluiten RondOm Vandaag en het Posthuis Theater de handen ineen te slaan en samen een concert te organiseren. Het doel hiervan is om de mensen na een moeilijke tijd weer een ouderwets gezellige avond te bezorgen. Ronald Jousma, manager bij RondOm Vandaag, is trots op wat zijn team mag presenteren. “Het is een bijzondere samenwerking. Nog nooit eerder hebben we zoiets georganiseerd.” RondOm Vandaag organiseerde als uitgever wel eerder evenementen, zoals de Autotestdag in samenwerking met lokale dealers en een aantal Bekende Friezen. Het is de eerste keer dat zij ook daadwerkelijk een cultureel evenement mogen organiseren. “Gelukkig worden we ondersteund door het enthousiaste team van het Posthuis Theater. Samen gaan we er een prachtige avond van maken.”  

De mogelijkheden

Samen met het theater is er gekeken naar de mogelijkheden en op het moment van schrijven, mogen in ieder geval 250 mensen de concertzaal betreden. 

Het is een bijzondere samenwerking. Nooit eerder hebben we zoiets georganiseerd.

Voor de mensen die nog angstig zijn om een concertzaal te bezoeken of niet deel willen nemen aan het ‘Testen voor Toegang’, biedt het theater ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van een livestream voor slechts 5 euro. Zo kun je op jouw manier meegenieten van het concert en de Friese artiesten steunen vanuit de woonkamer. Ze kunnen niet wachten!

Wat is Testen voor Toegang?

Tijdens het concert wordt er gewerkt met het zogenaamde Testen voor Toegang-systeem, waardoor de anderhalve meter afstand binnen de poorten van het theater mag worden losgelaten. Om binnen te komen heb je dus een geldige QR-code en een ID-bewijs nodig. 

Bij binnenkomst dient iedereen vanaf 13 jaar en ouder een geldig coronabewijs in de vorm van een QR-code te tonen. Dit kan op twee manieren, namelijk via de CoronaCheck-app of met een papieren bewijs gemaakt via www.coronacheck.nl.

Er zijn drie manieren waarop je een QR-code kunt verkrijgen: Een volledige vaccinatie, een negatieve testuitslag 24 uur voor aanvang van het concert, of een herstelbewijs van corona van maximaal zes maanden oud. 

Unieke kortingscode

Omdat RondOm Vandaag nog meer mensen de kans wil geven om deze topartiesten live te zien én omdat we het Posthuis Theater, Elske en Vangrail voor het eerst in lange tijd weer willen trakteren op een volle zaal, biedt het theater tijdelijk een unieke kortingscode aan van 10 euro. De originele prijs van 35 euro verandert daarmee in 25 euro. De kortingscode die je hiervoor kunt gebruiken is: RondOm21. Deze code is online in te wisselen, maar ook aan de kassa van het theater. 

Link naar de ticketshop:
www.bit.ly/RondOmConcert.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 16 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Beleef een betoverende fair op de Doevenkamp in Oldeberkoop Evenement 20 uur geleden
Afbeelding
Martine Donker (34) uit Appelscha gaat door met bewustwording voor autisme Persoonlijke verhalen gisteren
De 52e editie van de Autocross in Makkinga belooft wederom een groot spektakel te worden.
"Het aantal bezoekers is explosief toegenomen, dat hopen we natuurlijk voort te zetten" Evenement gisteren
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 26 mrt, 12:00