vrijdag 27 november, 2020 11:43
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
De speciale Sinterklaas-brievenbus aan de muur van het gemeentehuis in Oosterwolde.
De speciale Sinterklaas-brievenbus aan de muur van het gemeentehuis in Oosterwolde. (Foto: Gemeente Ooststellingwerf)

In Ooststellingwerf kan post voor Sinterklaas ook via de burgemeester

  Cultuur

Burgemeester Harry Oosterman van de gemeente Ooststellingwerf laat alle kinderen in zijn gemeente weten dat hun tekeningen en/of brieven ook op het gemeentehuis in Oosterwolde door de brievenbus kunnen worden gedaan. De burgemeester zorgt ervoor dat de tekeningen en brieven bij Sinterklaas terecht komen.


De burgemeester meldt: “Zaterdag komt Sinterklaas aan in Nederland! Wil jij Sinterklaas een mooie tekening of brief sturen? Dat kan via de website van het Sinterklaasjournaal, maar je mag je tekening of brief ook aan mij geven. Dan zorg ik ervoor dat hij bij Sinterklaas terecht komt. Mag ik het voor jou aan Sinterklaas geven?”

Speciale Sinterklaas-brievenbus in gemeentehuis Oosterwolde
Stop het persoonlijk in de speciale Sinterklaas-brievenbus op het gemeentehuis in Oosterwolde, dan hoef je er geen postzegel op te doen. Op de foto bij dit artikel zie je hoe die brievenbus eruit ziet. Je mag het ook via de post (Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde) naar het gemeentehuis sturen.

De intocht van Sinterklaas is op 14 november vanaf 12.00 uur live te volgen bij Zapp en op deze website: https://sinterklaasjournaal.ntr.nl/. Heel veel plezier zaterdag!

Meer berichten