Afbeelding

Met ’t Binnenhof de winter door zowel @home als in het restaurant

Culinair

We staan voor een winter die anders zal zijn dan de afgelopen jaren, met de decembermaand in het bijzonder. Zoals het nu lijkt vieren we Sinterklaas in intieme kring thuis, kerstborrels zullen anders dan normaal worden ingevuld. Met de kerstdagen is het nog onzeker of je de kerst buiten de deur en met hoeveel personen je kerst mag/kan vieren. Veel onzekerheden in tijden dat we met z’n allen er naar uit kijken om met elkaar wat te ondernemen en gezellig samen te zijn, aldus de eigenaar Wilco Verschuren.

 
De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om onze online familie/bedrijfsfeesten verder uit te breiden. We hebben nu met diverse Pubquizzen, Online Bingo en de Prison Escape Challenge een ruim aanbod, welke ook ondersteund kunnen worden met heerlijke pakketten die thuis worden bezorgd, vult Dennis Mulder bedrijfsleider activiteiten aan.

Sinterklaas vieren we dit jaar in kleine kring thuis en hebben we met Sinterklaas aan huis een leuk pakket aan mogelijkheden om te genieten van een brunch, terwijl de kinderen met de Sint chatten en ’s avonds gezellig meedoen met de 

MEGA Sint Quiz 

Tijdens de kerstdagen bieden we een Hybride pakket aan. Je kan reserveren voor een kerstontbijt, brunch of kerst 4-gangendiner in het restaurant (hierbij zijn de kids for free). Mocht dit niet kunnen/mogen i.v.m. de maatregelen, dan wordt alles bij uw thuis bezorgd. Natuurlijk bieden we de kerst@home ook gewoon aan als u de kerst liever thuis wilt vieren.


Ook voor in de eerste maanden van 2021 hebben we tal van leuke activiteiten klaar staan, bezorgen we met veel plezier ontbijten, brunches en diners aan huis . Natuurlijk hopen we dan ook weer gasten te mogen ontvangen in ons restaurant.

Telefoon 0561 452 992
info@binnenhofpaasloo.nl
www.binnenhofpaasloo.nl

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 16 uur geleden
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 19 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 22 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 apr, 08:00
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 26 april de film Anatomy of a Fall Cultuur 22 apr, 12:00