donderdag 26 november, 2020 11:36
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

Met ’t Binnenhof de winter door zowel @home als in het restaurant

  Culinair

We staan voor een winter die anders zal zijn dan de afgelopen jaren, met de decembermaand in het bijzonder. Zoals het nu lijkt vieren we Sinterklaas in intieme kring thuis, kerstborrels zullen anders dan normaal worden ingevuld. Met de kerstdagen is het nog onzeker of je de kerst buiten de deur en met hoeveel personen je kerst mag/kan vieren. Veel onzekerheden in tijden dat we met z’n allen er naar uit kijken om met elkaar wat te ondernemen en gezellig samen te zijn, aldus de eigenaar Wilco Verschuren.


 
De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om onze online familie/bedrijfsfeesten verder uit te breiden. We hebben nu met diverse Pubquizzen, Online Bingo en de Prison Escape Challenge een ruim aanbod, welke ook ondersteund kunnen worden met heerlijke pakketten die thuis worden bezorgd, vult Dennis Mulder bedrijfsleider activiteiten aan.

Sinterklaas vieren we dit jaar in kleine kring thuis en hebben we met Sinterklaas aan huis een leuk pakket aan mogelijkheden om te genieten van een brunch, terwijl de kinderen met de Sint chatten en ’s avonds gezellig meedoen met de 

MEGA Sint Quiz 

Tijdens de kerstdagen bieden we een Hybride pakket aan. Je kan reserveren voor een kerstontbijt, brunch of kerst 4-gangendiner in het restaurant (hierbij zijn de kids for free). Mocht dit niet kunnen/mogen i.v.m. de maatregelen, dan wordt alles bij uw thuis bezorgd. Natuurlijk bieden we de kerst@home ook gewoon aan als u de kerst liever thuis wilt vieren.


Ook voor in de eerste maanden van 2021 hebben we tal van leuke activiteiten klaar staan, bezorgen we met veel plezier ontbijten, brunches en diners aan huis . Natuurlijk hopen we dan ook weer gasten te mogen ontvangen in ons restaurant.

Telefoon 0561 452 992
info@binnenhofpaasloo.nl
www.binnenhofpaasloo.nl

Meer berichten