Winkel Elsloo
Winkel Elsloo

Bij Winkel Elsloo zetten ze altijd dat stapje extra

Bedrijf in beeld

ELSLOO - Winkel Elsloo is al tientallen jaren een begrip in de regio en dat is niet voor niets. Hun verregaande service en ruime assortiment zorgen ervoor dat zowel professionele agrariërs en hoveniers als particulieren hun winkel weten te vinden en vaak weer terugkomen. Eigenaar Roelof Brouwer vertelt waarom ze altijd dat stapje extra zetten: “We willen onze klanten écht verder helpen, onze service stopt niet bij de kassa.”

Bij Winkel Elsloo kunnen klanten alles vinden voor landbouw, dier, tuin en hobby. In deze periode helpen ze agrariërs en particulieren zich voor te bereiden op de winter. Roelof: “Particulieren zijn in de herfst vooral bezig met het winterklaar maken van de tuin o.a. najaar bemesting en het strooien van kalk. Voor het snoeien of zagen van struiken en bomen is er een ruime keuze in handgereedschap en tuinmachines. Wij zijn o.a. erkend Stihl dealer. Voor de agrarische sector hebben we vele artikelen o.a. diergeneesmiddelen, stalbenodigdheden, installatiemateriaal, gereedschap, gewasbeschermingsmiddelen, muizen en ratten bestrijding, landbouwfolie en werkkleding. Nu de dagen korter worden is ook Ledverlichting in stallen actueel. Voor advies en installatie kunt u bij ons terecht.”


Winkel Elsloo staat bekend als een plek waar je altijd goede service krijgt en waar de medewerkers met hun klanten meedenken en voor hun klaar staan. Een voorbeeld is de aanschaf van een robotmaaier. Zeker voor oudere klanten bieden die maaiers een uitkomst. Als een klant moeite heeft met het installeren dan kunnen wij dit voor de klant regelen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor een haal en brengservice voor het onderhoud van tuinmachines tijdens de wintermaanden.


In tijden van crisis valt die goede service van Winkel Elsloo altijd nog iets beter op. Tijdens de MKZ-crisis konden boeren bijvoorbeeld geen winkels bezoeken: “Als ze dan wat nodig hadden ging één van onze medewerkers geregeld op route om producten af te leveren bij hun boerderij.” Nu tijdens de coronacrisis merken Roelof en Marja dat er oudere klanten liever even geen winkels bezoeken, daarom bezorgen ze op aanvraag dan producten thuis. Voor onze producten en aanbiedingen kunt u ook altijd een kijkje nemen www.winkel-elsloo.nl.

Winkel Elsloo
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 1 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 8 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 26 april de film Anatomy of a Fall Cultuur 22 apr, 12:00
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00