Martin Reidsma en René Dol
Martin Reidsma en René Dol

Reidsma en Dol bieden verrekijkers fotografie en telefonie onder één dak

Bedrijf in beeld

Oosterwolde - Fotograaf Martin Reidsma heeft vorig jaar aan de Snellingerdijk 6 in Oosterwolde een prachtig nieuwe winkel geopend. Het pand biedt inmiddels ook onderdak aan Telefoon Reparatie Friesland van ondernemer René Dol.

Reidsma zit al sinds 1989 in het vak en mag met recht de fotograaf van Oosterwolde en omgeving worden genoemd. Of het nu een pasfoto betreft, een familieportret, uitgebreide trouwreportage of nieuwsfoto, hij verzorgt het allemaal.

De winkel aan de Snellingerdijk biedt tevens een uitgebreide printservice en fotolijsten op maat. Sinds 2014 is Fotografie Martin Reidsma tevens gespecialiseerd in verrekijkers, wildcamera’s, afstandsmeters en nachtkijkers. Hiervoor is de eigen webshop www.verrekijkerstores.nl opgezet. “Het aanbod verrekijkers is onlangs nog verder uitgebreid”, zegt Reidsma tevreden. Voor een persoonlijk advies is de klant altijd welkom in de winkel.

Ook worden door de ondernemer cursussen fotografie aangeboden. Binnenkort gaat weer een nieuwe reeks van start. Er zijn nog enkele plekken vrij. Aanmelden kan via 0516-211044 of kijk op www.fotokursus.nl.

Telefoon Reparatie Friesland wordt al jaren met veel plezier gerund door René Dol. Klanten kunnen bij hem terecht voor de reparatie van alle merken mobiele telefoons en tablets. Advies is altijd gratis en op reparaties wordt drie maanden garantie gegeven.

Omdat er op afspraak wordt gewerkt, is een toestel veelal dezelfde dag al weer klaar. Wat betreft de openingstijden is de ondernemer heel flexibel, in overleg is veel mogelijk. “Bent u bijvoorbeeld vanwege uw werk afhankelijk van uw telefoon, dan kan deze na een werkdag gebracht worden, zodat de problemen nog diezelfde avond opgelost kunnen worden”, aldus Dol.

Kijk voor meer informatie over bovengenoemde bedrijven op www.fotoreidsma.nl en www.telefoonreparatiefriesland.nl.

Jeugd Sportclub Makkinga blij met nieuwe trainingspakken
Nieuwe trainingspakken voor de jeugd van Sportclub Makkinga Sport 7 uur geleden
Voetbalteam Old Stars doen Walking Football op het veld bij SV Oosterwolde
Aftrap OldStars Walking Football, veilig en gezond Sport 15 apr, 16:00
Afbeelding
In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva Algemeen 15 apr, 14:00
Afbeelding
VOGELS VAN HET DRENTS-FRIESE WOLD Natuur 15 apr, 08:58
Foto ter illustratie
Training Energieboswachter gestart - Friese jongeren doen mee! Algemeen 14 apr, 18:00
Afbeelding
Schoolvakantie? Voorlezen en Knutselen bij Bibliotheken Mar en Fean Cultuur 13 apr, 18:00
Afbeelding
Grip en Glans maakt het leven leuker Zorg & Welzijn 13 apr, 09:00
Afbeelding
Aangescherpte maatregelpakketten geven zicht op uitvoering FPLG Algemeen 12 apr, 18:00