Afbeelding

Een gevarieerd en breed assortiment bij Kreativa en Babbels baby&kids

Bedrijf in beeld

Ruim twee jaar alweer zitten Kreativa en Babbels baby & kids op hun nieuwe plek aan het Manauplein 10-12 in Noordwolde. Gezellig met andere winkels aan het plein en in de Passage, wekelijks de vrijdag-markt voor de deur en gratis ruime parkeergelegenheid.

De nieuwe winkel biedt Babbels baby & kids veel ruimte om een gevarieerd en breed assortiment baby- en kinderkleding te presenteren. Schitterende collecties voor een betaalbare prijs in maten variërend van 50 t/m 152. Het zijn de bekende merken Feetje, Dirkje, Bess, Jubel & Sturdy en Birds, die de afgelopen twee jaar samen met nieuwe merken als Beebielove, Lief, 4-president, Koko Noko, Vingino en Petrol de ruimte zijn gaan vullen. Feetje, voor de kleintjes, heeft dit jaar naast de huidige collectie een fantastische basic collectie neergezet. Niet te vergeten natuurlijk zijn Nais, Lovestation22 en Legends22 met prachtige prints en terug van weggeweest, Dutch Dream Denim, de broeken met dubbele knieën en smalle pasvorm zijn ideaal voor de boys. Daarnaast zijn er ook de wat ruimere modellen, slim fit en extra slim fit.

Naast de kleding vind je ook Baby-accessoires van Jollein, leesboeken van Deltas, leuk als kado voor de (aanstaande) ouders of voor het broertje of zusje en de super zachte knuffels van Happy Horse, die je persoonlijk kan maken door er bij Kreativa een naam op te laten borduren.

Kreativa blijft het adres voor 1001 artikelen op het gebied van Hobby, Handwerken en Fournituren, een gevarieerde collectie wol en katoen, borduurpakketten, borduurstoffen en wenskaarten. Er is een afgiftepunt voor Stomerij en Schoenmakerij met diverse producten voor het onderhoud van uw schoeisel. Een borduurwerk, tekening, schilderij, foto o.i.d. kan worden ingelijst door

Lijstenmakerij “de Meenthe”.

Voor de laatste nieuwtjes volg ons via facebook of instagram. Shoppen kun je ook vanuit je stoel in onze webwinkel (www.babbelsbabyenkids) of loop eens gezellig vrijblijvend bij ons binnen.

U bent van harte welkom!

Afbeelding
Gemeentehuis Weststellingwerf kleurt blauw vanwege jubileum Canadian Royal Airforce Politiek 42 minuten geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 2 uur geleden
Rieneke van Tongeren
Rieneke van Jongeren vertelt over haar boek: ´Mahmoud & Mahmoud´ Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 16 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 18 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 21 uur geleden
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00