zaterdag 19 september, 2020 20:44
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
 Het pand aan de Korte Baan 20 in Steenwijk heeft nu dankzij nieuwe opvallende vlaggen duidelijk de uitstraling met de nieuwe bedrijfsnaam Brouwer 4U. Foto: ingrid de roode
Het pand aan de Korte Baan 20 in Steenwijk heeft nu dankzij nieuwe opvallende vlaggen duidelijk de uitstraling met de nieuwe bedrijfsnaam Brouwer 4U. Foto: ingrid de roode (Foto: ingrid de roode)

Vraag groeit naar kunststofkozijnen van Brouwer 4U

  Bedrijf in beeld

De vraag groeit naar de kunststof kozijnen van Brouwer 4U. Het bedrijf van Kristian en Monica Brouwer is aan de Korte Baan 20 in Steenwijk gevestigd. De nieuwe bedrijfsnaam is nu ook duidelijk zichtbaar gemaakt aan de buitenkant van het pand en de showroom heeft een complete gedaanteverwisseling ondergaan. 

Behalve voor kunststof kozijnen kan men  hier natuurlijk ook terecht voor de andere activiteiten van Brouwer 4U: pelletkachels, terrasoverkappingen, e.d.

In alle sectoren is sprake van een uitgebreid en gevarieerd assortiment, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kristian verwijst wat betreft de kunststof kozijnen naar Select Windows, welke naam borg staat voor een bijzonder veelzijdig en kwalitatief hoogstaand aanbod kozijnen.

'Elk kozijn wordt op maat gemaakt in de eigen moderne Nederlandse fabriek op basis van Schüco profielen', legt Kristan uit. 'Waarbij kan worden gekozen uit liefst 150 verschillende kleuren, voorzien van een houtnerf, een matte of metallic structuur. Dat levert een aanmerkelijke verbetering op van de woning. En het maakt niet uit of het gaat om een boerderij, bungalow, een nieuwbouw- of jaren dertig woning.'

Kristian Brouwer benadrukt dat door toepassing van deze isolerende kunststof kozijnen de woning op een stijlvolle wijze wordt verduurzaamd. Bovendien zal de sterk verbeterde woning op den duur een nóg waardevoller bezit blijken. 'Je kun je geld dus beter in de woning investeren dan op de bank zetten. Sparen is niet zinvol meer', aldus Kristian Brouwer. In dat verband verwijst hij naar het zogenaamde 'energiekozijn', dat de kosten van energie fors verlaagt. 'Dat merk je dus meten in de portemonnee.'

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, waardoor 'dreigend' schilderwerk overbodig wordt. Bovendien trekken ze niet krom en blijven gedurende de gehele levensduur goed sluiten en dus isoleren.

Sterk punt
Een ander sterk punt is het feit dat ze veilig(er) zijn en dus worden aanbevolen in het kader van inbraakpreventie. De kozijnen van Select Windows zijn  voorzien van het VKG Keurmerk en staan steeds onder kwaliteitscontrole van de Vereniging Kunststof Gevelelementen Industrie. Kristian Brouwer wijst verder op de tien jaar garantie die op de montage wordt verstrekt. De kunststof kozijnen zelf vallen liefst 15 jaar onder de garantie. 'En dat is toch een geruststellende gedachte voor de consument', veronderstelt hij.

www.kunststofkozijnen4u.nl | www.brouwer4u.nl

Meer berichten