zaterdag 19 september, 2020 01:18
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

Keltisch nieuwjaarsconcert, Levenskunst Yoga en Intuïtieve Ontwikkeling in Appelscha

  Bedrijf in beeld

APPELSCHA - Bij Lichtfontein in Appelscha beginnen in januari een groot aantal cursussen en activiteiten. Het Centrum voor Levenskunst brengt ook komend jaar weer een afwisselend programma.

Op 5 januari is er een Keltisch Nieuwjaarsconcert door het duo "The Bee in the Box", bestaande uit Annemarie de Bie en Erik de Jong. Dit veelzijdige duo speelt Schotse en Ierse folk op gitaar, accordeon, zang, Ierse dwarsfluit, bodhrán en whistle.

Vanaf 7 januari beginnen lessen in Levenskunst Yoga, die een natuurlijke balans en meer harmonie en plezier in het leven brengen. Leerkracht Anita Geugien geeft zes yogaklassen per week.

"Yoga is iets dat iedereen kan doen, je hoeft er niet lenig of heel rustig voor te zijn. We doen fysieke oefeningen, maar kijken ook naar ademhaling en het denken. Hoe sta je in je leven, wat gaat goed en minder goed? Mensen gaan meer ontspannen en met een lichter hart naar huis. We lachen veel in de lessen, maar er is ook aandacht voor de momenten dat het wat minder met iemand gaat", aldus Geugien die bijna dertig jaar in het vak zit.

Intuïtieve Ontwikkeling begint ook in januari net als Tarot en Orakelkaartlezen. Beide cursussen helpen om meer inzichten in het leven te verkrijgen en om in een dieper contact te komen met het gevoel. Ze bestaan uit tien lessen die eens in de veertien dagen plaatsvinden.

Wat veel mensen niet weten is dat Lichtfontein Opleidingen al jaren beroepsopleidingen tot energetisch therapeut en masseur verzorgen. In het centrum wordt nog veel meer georganiseerd, waaronder tweewekelijkse Sacrale Dans en zijn er regelmatig ontspannende Sound Journey concerten en zelfs groepsreizen naar Ierland staan op het programma. Er is een Inspiratiewinkel waar boeken, kaarten, kleding, sieraden en edelstenen worden verkocht. Voor openingstijden en meer informatie: www.lichtfontein.nl

Meer berichten