vrijdag 18 september, 2020 19:33
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

E.K. Gordijnen; alles op het gebied van fournituren

  Bedrijf in beeld

OOSTERWOLDE - Bij E.K. Gordijnen in Oosterwolde kunt u terecht voor alles op het gebied van fournituren. Dit winkeltje wordt gerund door Frouwkje Ekhart-Trul en haar acht collega's. Zij staan graag voor u klaar voor advies op maat en hebben alle kennis in huis om u te voorzien van prachtige stoffen.

E.K. Gordijnen is een fourniturenwinkeltje. Denk hierbij aan: garens, knopen, bruidsstoffen, modestoffen, alles op naaimachine gebied, diverse stofjes, quiltstoffen, borduurgaren, DMC garen en gordijnstoffen. "Wij hebben groot assortiment en het komt niet vaak voor dat wij iets niet hebben," vertelt Frouwkje: "Als wij iets niet hebben, kunnen wij dit vaak bestellen en komt dit ook vrij snel bij ons binnen."

Samen met haar zus begon Frouwkje een atelier. Sinds een paar jaar is zij met pensioen en runt Frouwkje het bedrijf alleen. "Dit werk is een vak en hiervoor ben je wel vakmensen nodig, daarom werk ik met acht collega's die stuk voor stuk alles van ons vak weten."

E.K. Gordijnen werkt voor woninginrichters en verfzaken. Daarnaast specialiseert Frouwke zich in het maken van trouwjurken en het advies geven voor mensen die zelf iets willen maken en er niet altijd zelf uit kunnen komen.

"Het maakt niet uit waar de klant zijn stoffen of benodigdheden haalt. Wij vinden het belangrijkste dat de klant zich thuis voelt in onze winkel. Een voordeel is dat wij in het dorp zitten en de klant hoeft hierdoor niet naar Assen of Drachten te reizen. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en geven daarom graag advies. Wij denken met de klant mee."

Informatie

E.K. Gordijnen

Bergweg 3

8431 GA Oosterwolde

http://www.ekgordijnen.nl/

Meer berichten