vrijdag 18 september, 2020 19:10
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

Al 20 jaar gewoon goed interieuradvies

  Bedrijf in beeld

Verhuizen, verbouwen of nieuw bouwen? Dan loont het een interieurplan te laten maken: uitgebreide voorstelschetsen, kleur- en lichtadvies etc. Dat kan al vanaf de bouwtekening.

Thuis is altijd anders

Tips, kleuradvies, een indelingsschets of meedenken over uw bouwplannen? Tijdens een thuisbezoek heb ik een kleurenwaaier en diverse presentatiemiddelen bij me, om zo in samenspel met u, 'live' een persoonlijk advies te kunnen geven. In een uur kunnen we een hoop doen.

Let's go shopping!

Het vinden van meubels en accessoires in het gigantische aanbod valt niet mee. Ik ga graag als uw 'Personal Shopper' met of voor u winkelen, zodat u de meubels koopt die bij u en uw huis passen.

Ook voor bedrijven

Onkruid voor de deur, een lamp die het niet doet, een gat in een stoel, een dode plant in de hoek.... Dit kom ik tegen bij bedrijven als ik gevraagd word eens kritisch naar hun interieur- en exterieurcommunicatie te kijken. Iedereen wordt weleens bedrijfsblind. Vergist u zich niet in wat u non-verbaal communiceert. Slordigheid? Verveling? Een stimulerende werkomgeving verhoogt de productiviteit en de creativiteit, maar dat gaat verder dan alleen een goed bureau.

Tijdens een locatiebezoek maak ik een 'scan' van uw pand en uw interieur. De analyse, en een advies waarmee u direct aan de slag kan, laat ik uiteraard bij u achter. Zie ook mijn portfolio.

Wat zegt u met uw pand en interieur? Past uw overige communicatie daarbij? Klopt het beeld van uw site met de werkelijkheid? Bij uw gebouw en interieur?  En andersom? Is uw site up to date? En de rest van de middelen? 

Afspraak maken? Bel 06-2059 8315 en kijk op www.erwinhammingschott.com

Meer berichten