vrijdag 18 september, 2020 10:58
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

Service in Noordwolde bij AnY Computers

  Bedrijf in beeld

NOORDWOLDE - Mei 2014 opende Addo Damhuis zijn computerwinkeltje in Noordwolde 'AnY Computers'. Met 600 artikelen uit voorraad was het een sprong in het diepe voor de (toen) 29 jarige ondernemer die van zijn hobby zijn beroep wilde maken.

Nu, 5 jaar en bijna 3700 reparaties later is het veilig om te zeggen dat dit is gelukt. Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid naar ruim 1300 artikelen. Laptops in alle soorten en maten, computers op maat. Maar ook voor inkt, muizen of kantoorartikelen kunt u er terecht.

"Het succes komt vooral doordat je altijd hetzelfde gezicht tegenkomt" vertelt Addo. "Een klant komt hier met zijn dure laptop of telefoon voor een reparatie, waarop veel privacygevoelige gegevens staan. Dan is het fijn om te weten dat ik de enige ben die met deze apparaten aan de slag ga. Geen stagelopers of zaterdaghulpen."

Verruimde openingstijden

Sinds 2019 kunt u ook 's ochtend terecht bij het winkeltje. Addo vertelt dat hier duidelijk behoefte was. "Ik kan bijna alle reparaties nu in een dag klaar hebben, brengt u de laptop voor 12:00u dan is deze bijna altijd om 17:00u weer klaar. Iphones repareer ik vrijwel altijd binnen een uur".

Stap gerust eens binnen voor vrijblijvend advies.

U vindt AnY Computers aan de Dr. Mulderstraat 3 in Noordwolde

www.hetcomputerwinkeltje.nl

Meer berichten