Afbeelding

Judas and the black Messiah

Algemeen

NOORDWOLDE - Een indrukwekkende film draait binnenkort in het Filmhuis van Noordwolde! Op 10 december wordt namelijk de film Judas and the black Messiah gedraaid. Kaartje kun je online bestellen. 

Biografie / dramafilm van Shaka King met o.a. Daniel Kaluuya en Lakeith Stanfield. Zo eind jaren zestig had de FBI er alles voor over om de charismatische Black Panter en burgerrechtenactivist Fred Hampton het zwijgen op te leggen. Hampton wil een eind maken aan het politiegeweld en de moord op zwarten en strijdt voor vrijheid en zelfbeschikking binnen de zwarte gemeenschap. Hampton inspireert een hele generatie om in actie te komen tegen onderdrukking, waardoor hij door de regering, de FBI en de politie van Chicago als een bedreiging wordt gezien. Hoe ver de FBI ging zien we in deze Oscarwinnende film. De film duurt 2 uur.

Over Filmhuis Noordwolde

Filmhuis Noordwolde is een stichting. Ze hebben geen winstoogmerk, maar willen graag een bijdrage leveren aan het culturele en kunstzinnige leven in Noordwolde. Met een handgeselecteerd, gevarieerd, en evenwichtig aanbod van zowel documentaire, drama als komische films bieden we u tweewekelijks een leuke, of interessante avond uit in Noordwolde.

Coronamaatregelen

In verband met de Covid-maatregelen is een corona-check via de app op uw mobiele telefoon of uitgeprint, een PCR-test die niet ouder is dan 24 uur of een corona-herstelbewijs nodig. Bezoekers worden gevraagd om uiterlijk 20 minuten voor aanvang van een voorstelling aanwezig te zijn, zodat iedereen op een prettige manier zijn plaats in de zaal kan opzoeken. Ook worden gasten bij binnenkomst gevraagd naar je eigen gezondheid en die van je huisgenoten. Houd ook in de rij genoeg afstand van medebezoekers. Volg aub de instructies van de vrijwilligers op.

Na de persconferenties over de Coronamaatregelen wil Filmhuis Noordwolde informeren dat het Buurthuus hen heeft gevraagd om de data (emailadres) van de Filmhuisbezoekers door te geven aan het beheer van t Buurthuus. Dit wordt gevraagd om bij vragen van de GGD contactgegevens te kunnen overhandigen zodat er contact met u gelegd kan worden bij een besmetting. 

Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 7 uur geleden
Afbeelding
Fit worden op het platteland Sport 9 uur geleden
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
(v.l.n.r.) Henk Buerman, Fred den Haring, Danique Visser, André Ponger en Marten Tel.
"We zijn ontzettend trots op onze vrijwilligers" Algemeen 17 apr, 08:00
Jeugd Sportclub Makkinga blij met nieuwe trainingspakken
Nieuwe trainingspakken voor de jeugd van Sportclub Makkinga Sport 16 apr, 16:00
Voetbalteam Old Stars doen Walking Football op het veld bij SV Oosterwolde
Aftrap OldStars Walking Football, veilig en gezond Sport 15 apr, 16:00
Afbeelding
In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva Algemeen 15 apr, 14:00