Afbeelding

Dagbesteding Hobbels in Wolvega zoekt Deelnemers!

Algemeen

WOLVEGA - Hobbels is een speciale plek, voor mensen die zich graag creatief willen bezighouden met onder andere het maken en verhuren van theaterkostuums. Hobbels staat voor alle bergen en dalen die beklommen moeten worden in het leven. Deze hobbels hebben ons gevormd tot de individu die wij nu zijn.

Maar wat als je door al deze hobbels je eigen pad niet meer kan zien?

Bij dagbesteding Hobbels bieden wij hulp en ondersteuning bij individuele hulpvragen met als doel: het participeren en socialiseren in de maatschappij. Binnen de dagbesteding kijken we naar hoe jij kan groeien en ontwikkelen binnen je eigen kaders. 

Wij zijn Janneke en Nienke Bierenbroodspot. Samen passen wij onze ervaring in de gezondheidszorg toe binnen Hobbels in de vorm van het aanbieden van dagbesteding aan mensen met een licht verstandelijke beperking, psychische problematiek, een vorm van ASS. Of mensen die om andere reden een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. 

Ga jij met ons op avontuur? Ben jij graag creatief bezig met hout, papier, stof of welk materiaal dan ook? Of vind jij het geweldig om met ons de winkel draaiende te houden? 

Misschien ben je wel een kanjer in het wassen, strijken en herstellen van kostuums of schuilt er een ware ontwerper in jou.  

Heb jij een indicatie dagbesteding PGB of WMO? En ben je op zoek naar een werkplek in de leukste dagbesteding van Noord- Nederland. Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 1 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 4 uur geleden
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 11 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 23 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Afbeelding
Beleef een betoverende fair op de Doevenkamp in Oldeberkoop Evenement 27 mrt, 16:00
Afbeelding
Martine Donker (34) uit Appelscha gaat door met bewustwording voor autisme Persoonlijke verhalen 27 mrt, 12:00
De 52e editie van de Autocross in Makkinga belooft wederom een groot spektakel te worden.
"Het aantal bezoekers is explosief toegenomen, dat hopen we natuurlijk voort te zetten" Evenement 27 mrt, 12:00