Racen voor jong en oud op inschrijfmiddag voor glasvezel
Racen voor jong en oud op inschrijfmiddag voor glasvezel Foto: DELTA Fiber Netwerk

Racen voor jong en oud op inschrijfmiddag voor glasvezel

Algemeen

OOSTERWOLDE - DELTA Fiber Netwerk is benieuwd of de inwoners van Oosterwolde net zo snel zijn als glasvezel. Op zaterdag 30 oktober, van 13:00 tot 17:00, kunnen jong en oud helemaal gratis meedoen met de race activiteiten op het Trambaan-plein. Ga op de foto in een Formule 1 wagen, test je skills op de miniracebaan of stap in de race-simulator voor de snelste tijd op circuit Zandvoort! 

Ondertussen staan de glasvezeladviseurs klaar om vragen te beantwoorden en iedereen te helpen bij het afsluiten van een abonnement. Want let op, dit is een van de laatste kansen voor supersnel internet bij jou thuis. Wanneer 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk komt er, net als in de overige gebieden van gemeente Ooststellingwerf, glasvezel in Oosterwolde. Dit doen zij door vóór 3 november 2021 een abonnement af te sluiten bij één van de aangesloten telecomaanbieders. 

Het Glasvezel Informatiepunt 

DELTA Fiber Netwerk heeft speciaal voor alle inwoners in Oosterwolde een Glasvezel Informatiepunt geopend. Hier kan men terecht voor persoonlijk advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen. Je vindt de winkel in het voormalige Rabobankpand, aan de Stationsstraat 8, in Oosterwolde. 

Je kunt binnenlopen van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maak je liever een afspraak of wil je de glasvezeladviseur even telefonisch bevragen, bel dan tijdens openingstijden naar: 06 - 3861 2902.

Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Door heel Nederland zijn nu al bijna 900.000 adressen aangesloten op het netwerk van DELTA Fiber er komen maandelijks zo’n 20.000 nieuwe aansluitingen bij. De ambitie van DELTA Fiber is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025.

DELTA Fiber is eigendom van de Zweedse investeringsmaatschappij EQT. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan zowel consumenten als bedrijven. Bij DELTA Fiber werken ruim duizend medewerkers.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagnes in Oosterwolde: GunOosterwoldeGlasvezel.nl.

Racen voor jong en oud op inschrijfmiddag voor glasvezel
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 6 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 22 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 23 apr, 12:00