Afbeelding
Foto: Picasa

Administratie- en Belastingpraktijk Jansen & Partners

Bedrijf in beeld

De praktijk is al vele tientallen gespecialiseerd in Raad en Daad voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf, de vrije beroepen (ZZP) en instellingen. Maar ook in professionele hulp aan particulieren met behoefte aan fiscale ondersteuning.

Behalve de klassieke dienstverlening, zoals verzorging van uw administratie, samenstellen jaarwerk, fiscale aangiften en procedures biedt de praktijk nog veel meer …..

Jansen & Partners biedt praktische all-in servicepakketten op maat waarmee ondernemers naar behoefte administratie, belastingen en organisatie uit handen wordt genomen. Ook jonge en startende ondernemers zijn bij de praktijk welkom en kunnen rekenen op intensieve ondersteuning door een vaste begeleider.

De naam Praktijk betekent ook dicht bij de klant staan en het werken op basis van Maatschappelijk Betrokkenheid met heldere en aantrekkelijke tarieven en voorwaarden.

De praktijk is actief lid van het Register Belastingadviseurs, de Vereniging voor Belastingwetenschap en de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM). 

Dit is een waarborg voor de geboden professionaliteit met kennis en ervaring. 

Administratie- en Belastingpraktijk Jansen & Partners is ontstaan uit de in 2016 in Weststellingwerf gevestigde Belastingpraktijk Cornelis Jansen. Deze praktijk is gespecialiseerd in professionele fiscale dienstverlening en was tot voor kort gevestigd in het gebouw ’t Anlopien nabij de camping en het evenemententerrein aan de Hoofdweg in Oldeholtpade. 

In de loop van de jaren is de Belastingpraktijk verder uitgebreid met administratieve dienstverlening en advisering op het terrein van de bedrijfsorganisatie.

Vanaf 1 oktober 2021 is Administratie- en Belastingpraktijk Jansen & Partners gevestigd aan de Hoofdweg 163-B in Oldeholtpade. Dit is het gebouw van de voormalige Rabobank in Oldeholtpade. Telefoon en e-mailadres van de praktijk zijn ongewijzigd. Alle bestaande klanten zijn graag uitgenodigd voor een bezoek aan de nieuwe locatie.

Geïnteresseerde ondernemers en particulieren met behoefte aan een professionele aanpak van hun administratie-, belasting- en bedrijfsorganisatie zijn van harte welkom om kennis te komen maken met de praktijk.

Voor een directe afspraak bel 06 28703030, e-mail naar info@jansen-belastingpraktijk.nl of ga naar website
www.jansen-belastingpaktijk.nl

Afbeelding
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 13 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 19 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 23 apr, 12:00
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 apr, 08:00