Afbeelding
Foto: Eigen foto

Extra voordelige meubels vind je bij Low Price Meubelen

Bedrijf in beeld

STEENWIJK - Low Price Meubelen heeft nieuws! De semi-outlet uit Steenwijk heeft een behoorlijk partij nieuwe mangomeubels kunnen opkopen en doet die nu van de hand tegen zeer scherpe prijzen. Het grootste deel van de partij staat al in de showroom, dus neem snel een kijkje! Ook nieuw: sinds kort komen alle bankstellen en fauteuils automatisch met drie jaar verzekerde garantie.

Het is onrustig in meubelland. Lange levertijden en dure meubels zijn momenteel meer regel dan uitzondering. Niet bij Low Price Meubelen in Steenwijk. Deze semi-outlet heeft een ruim assortiment meubelen; van eettafels en stoelen tot bankstellen en tv-meubels. Alles wat de meubelzaak op voorraad heeft is direct leverbaar. Woont u binnen een straal van 50 kilometer rondom Steenwijk, dan leveren ze graag uw nieuwe meubel gratis bij u thuis én nemen ze ook uw oude meubelstuk mee. Zo kunt u gelijk genieten van uw nieuwe meubel.

Maak uw woondroom werkelijkheid

Low Price Meubelen is een unieke outletstore, want naast een uitgebreid assortiment op locatie is het ook mogelijk om een meubel geheel naar eigen wens te bestellen. Uw favoriete kleur of leer in plaats van stof? Geen enkel probleem! De medewerkers van Low Price Meubelen helpen u graag om uw woonwensen uit te laten komen. Bestel je meubels bij Low Price Meubelen in Steenwijk dan moet je wel rekening houden met een langere levertijd. Momenteel duurt het ongeveer 12 weken voor bestelde meubels geleverd kunnen worden, laat de meubelzaak weten. 

Relaxfauteuils

Dankzij de uitstekende service en de vele mogelijkheden is Low Price Meubelen inmiddels een begrip geworden in Steenwijk en omstreken. Steeds meer mensen weten de winkel te vinden, ook omdat het moderne en geliefde meubeltrends kan leveren zonder daar de hoofdprijs voor te vragen. Erg populair zijn de relaxfauteuils in verschillende varianten, zoals de zit-sta modellen en de elektrisch of manueel aanpasbare stoelen. De hoekbank is terug van weggeweest en qua kleuren zijn vooral cognac en groenige kleuren weer helemaal in. Erg populair is ook het zogenaamde ‘pilotenleer’, een stoelbedekking die de voordelen van leer en stof combineert. Makkelijk te onderhouden, duurzaam en comfortabel. Nieuw bij Low Price Meubelen is het feit dat alle bankstellen en fauteuils nu automatisch komen met drie jaar verzekerde garantie. 

Scherpe prijzen

Momenteel is het aanbod in de showroom aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk extra groot. Het bedrijf heeft heel voordelig een behoorlijke partij aan diverse mangomeubels kunnen inkopen. Deze bieden zij nu tegen scherpe prijzen aan. Het gaat om kasten, tv-meubels en salontafels in alle soorten en maten. Rond of vierkant, klassiek of juist modern, van 1.40 tot 2.40 meter lang en met X-, U- op speciale spinpoten, er is voor ieder wat wils. Neem dus snel een kijkje in de showroom. U bent van harte welkom!

Low Price Meubelen

Woldmeentherand 11
8332 JE Steenwijk
www.lowpricemeubel.com

Afbeelding
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 6 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 16 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 16 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 18 apr, 16:00
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 18 apr, 10:00