Afbeelding

Heeft je kind extra aandacht nodig? Old Skool+ biedt deze aandacht in specialistische dagopvang met een zorgvraag.

Samenleving

Old Skool+ is er speciaal voor kinderen die nét wat extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Een kleinschalige, huiselijke opvang barstensvol ritme en regelmaat. En met stip op nummer 1: ontspanning en plezier!

Wij bieden dagopvang en zorg aan kinderen tussen de 0 en 16 jaar met de meest uiteenlopende zorgvragen. Kinderen met een ontwikkel- of gedragsprobleem zoals ADHD en autisme zijn welkom, net zoals hoogbegaafde en hoog sensitieve kinderen. Daarnaast kun je ook bij Old Skool+ komen met een medische hulpvraag in de vorm van een lichamelijke beperking of chronische ziekte. 

Persoonlijke aanpak: je kind als stralend middelpunt Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen(wijze) en unieke tempo. De zorgvraag van ieder kind is net zo uniek. Daarom stellen wij een deskundig, individueel begeleidingsplan op voor uw kind. Dat doen we samen met u, het gebiedsteam en met de verwijzende instanties. In dit plan worden persoonlijke doelen verwerkt. En als het kan mag uw kind zelf ook meebeslissen. Zo ontstaat er een passend en prettig plan waarin uw kind zich letterlijk en figuurlijk thuis voelt. En zo werken kinderen ongemerkt en spelenderwijs aan hun persoonlijke doelen.
Onze begeleiding: individueel of in klein groepsverband Sommige kinderen hebben behoefte aan 1-op-1 begeleiding. Dat doen wij als geen ander. Je kind krijgt een hoogstpersoonlijke begeleider. Voorspelbaar, rustig en bovenal heel gezellig. Wil jouw kind graag in een klein groepje? Old Skool+ heeft groepjes van 2 of 3 kinderen met, daar is-ie-weer, vaste begeleiding. Daar wordt een kind gewoon zo blij van. En wij. En… jij! 

Zorg en opvang voor kinderen met een zorgvraag De redenen waarom een kind bij Old Skool+ komt zijn verschillend. En de manier waarop de aanvraag gedaan wordt ook. Bijvoorbeeld op basis van een indicatie, vaak vanuit het gebiedsteam. We leveren Zorg in Natura (ZIN) of zorg vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). Wat de route ook is, we bieden altijd persoonlijke en kleinschalige opvang waarin iedereen zich thuis voelt. 

Zo veel mogelijk in de eigen omgeving Hoe mooi is het om op de reguliere kinderopvang locatie van de Kinderkei te blijven en tegelijk ondersteuning te krijgen van Old Skool+? Juist daar ligt onze kracht door flexibel te zijn. Wij willen net als de gemeente dat het voor jouw kind zo normaal mogelijk kan blijven. Als dat betekent dat wij de kinderen niet welkom heten op onze locatie in Wolvega, maar juist naar het kind toe gaan op de reguliere kinderopvang, dan doen wij dit. Graag zelfs.

Heb je een zorgvraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer informatie? Wij staan voor jou en je kind klaar. Je kunt ons bellen op 0561-728727 of neem een kijkje op onze website www.oldskoolplus.nl. Voor vragen kun je ook terecht bij het gebiedsteam van Gemeente Weststellingwerf via telefoonnummer 0561-691233 (Wolvega) of 0561-691221 (Noordwolde). 
Wist je dat je ook een afspraak kunt maken met de praktijkondersteuner van je eigen huisarts om bij Old Skool+ te komen?

Afbeelding
Beeld ter illustratie
Omwonenden Noordwolde-Zuid Spannen Rechtszaak aan Tegen Lelieteler Agrarisch nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 17 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 19 apr, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 18 apr, 16:00