Afbeelding
Foto: Danielle de Groot van For sale Makelaardij

For sale Makelaardij: Uw makelaar met persoonlijke aanpak

Zakelijk

Zowel het kopen als het verkopen van een woning doet men niet dagelijks en vaak wordt dan ook enorm onderschat hoeveel er bij het kopen of verkopen van een woning komt kijken. Het vergt enige organisatie, maar ook emotioneel is dit proces voor veel mensen een bijzondere periode. Danielle de Groot van For sale Makelaardij laat ons weten dat voor hun één van de leukste kanten van hun vak is dat zij in dit traject een stuk rust kunnen bieden aan hun opdrachtgevers. For sale Makelaardij helpt graag mee waar mogelijk en zal hun opdrachtgevers tijdens het gehele traject begeleiden.

Maar wanneer ga je nu je woning verkopen in deze overspannen markt en wat zijn de mogelijkheden? Om eerst de mogelijkheden in kaart te brengen komt For sale Makelaardij graag eerst langs voor een kennismakingsgesprek en dan zullen zij vervolgens samen met u de woning gaan opnemen. Hierbij kijken zij naar de bouwkundige staat van de woning, de huidige indeling, de mogelijkheden m.b.t. het wijzigen van de indeling maar ook de ligging wordt door ons bekeken. Met alle factoren en de huidige marktsituatie wordt door For sale Makelaardij een reële marktwaarde afgegeven zodat verkoper weet wat zijn mogelijkheden zullen zijn. Nu is het in deze periode van overbieden voor de makelaars soms ook niet meer in te schatten, maar een minimale prijs is dan in ieder geval vrijwel zeker. Ook kijken zij met u wat uw woonwensen zijn voor het vinden van een nieuwe woning. ‘Wanneer wij een goed beeld hebben van de woonwensen proberen wij samen met onze opdrachtgevers een geschikte woning te vinden die (grotendeels) aan de wensen van onze opdrachtgevers voldoet’ laat Daniëlle weten.

En ja, dan het werkgebied van For sale Makelaardij. Die omgeving die nooit gaat vervelen. Rondom het Drents Friese Wold en het Fochteloërveen mogen werken is echt geen straf aldus Daniëlle. Het hele jaar door verrast de natuur ons weer met zijn prachtige kleuren en geluiden. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat veel mensen in deze regio willen komen wonen.

Omdat de markt nooit stil staat blijft ook For sale Makelaardij zich ontwikkelen. Ze blijven graag op de hoogte van de nieuwste trends op social media, maar duiken ook regelmatig de schoolbanken weer in om hun opdrachtgevers van deskundig advies te kunnen voorzien op diverse vlakken. Denk hierbij aan bouwkundig advies, bemiddeling bij echtscheiding en financieel advies.

Bent u zich aan het oriënteren om een woning te kopen of verkopen, For sale Makelaardij komt graag eens bij u langs om uw mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met hun kantoor in Appelscha. Tel: 06-46 51 45 52 of per mail: info@forsalemakelaardij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 1 minuut geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 1 minuut geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 14 uur geleden
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 16 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 22 uur geleden
Afbeelding
Fit worden op het platteland Sport gisteren
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
(v.l.n.r.) Henk Buerman, Fred den Haring, Danique Visser, André Ponger en Marten Tel.
"We zijn ontzettend trots op onze vrijwilligers" Algemeen 17 apr, 08:00