Afbeelding

De Bloemenmarkt van Winkel Elsloo gaat ook dit jaar gewoon weer door

Cultuur

ELSLOO - Dit jaar organiseert Winkel Elsloo alweer voor de 27ste keer de Bloemenmarkt in hun winkel en op hun terrein aan de Noord 11-A in Elsloo. De markt, die altijd op de zaterdag voor Moederdag plaatsvindt is dit jaar wegens het coronavirus niet slechts één dag, maar twee dagen geopend. Nog geen moederdagcadeau? Op vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur vind je zeker wat je zoekt bij Winkel Elsloo.

In 1994 organiseert Winkel Elsloo voor het eerst de Bloemenmarkt als een leuke actie in aanloop van Moederdag. Wat eerst klein begint, groeit langzamerhand steeds groter. Tegenwoordig staat het hele terrein van de winkel in het teken van de Bloemenmarkt. Het parkeerterrein staat vol kleurige en geurige bloemen en onder diverse grote tenten worden tuindecoraties, tuinmeubelen en potterie uitgestald. Ook is er een speciale tent voor de kinderen, waar zij een moederdagverrassing kunnen knutselen.

Net als vorig jaar is de Bloemenmarkt in een iets andere vorm vanwege de coronapandemie. De markt zal dit jaar twee dagen geopend zijn, op vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei van 9.00 uur tot 16.00 zijn alle partners, kinderen en kleinkinderen van harte welkom om het perfecte cadeau voor (groot)moeder te vinden. Op het terrein en in de winkel worden de regels van het RIVM nageleefd. In de winkel is een mondkapje verplicht en er is een desinfectiezuil aanwezig. Op het buitenterrein wordt iedereen verzocht zich aan de coronaregels te houden. Ondanks de maatregelen worden het weer twee bijzondere dagen. Naast al die verschillende zomerbloeiers en biologische groentplanten, zijn er ook diverse speciale acties. Zo zijn de parasols sterk afgeprijsd, kun je een mooie hangstoel aanschaffen en ook op Stihl tuin- en parkmachines zijn mooie kortingen. Er zijn weer prachtige Festival Coulour potten en mixhangers met een Aqua Easy Pot systeem, een pot met een waterreservoir. Bij droog weer zorgt een waterlont ervoor dat je planten kunnen drinken, bij regen stroomt het reservoir vanzelf over. Je planten verzorgen was nog nooit zo makkelijk!

U bent van harte welkom op de Bloemenmarkt van Winkel Elsloo

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 10 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 12 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 15 uur geleden
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 22 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Afbeelding
Beleef een betoverende fair op de Doevenkamp in Oldeberkoop Evenement 27 mrt, 16:00
Afbeelding
Martine Donker (34) uit Appelscha gaat door met bewustwording voor autisme Persoonlijke verhalen 27 mrt, 12:00