Het team van Autobedrijf Jitze Hoogterp staat graag voor u klaar.
Het team van Autobedrijf Jitze Hoogterp staat graag voor u klaar. Foto: FotoTekst.nl

Autobedrijf Jitze Hoogterp biedt speciale tussenbeurt als alternatief

Zakelijk

Oosterwolde – Door het coronavirus is ons leven het afgelopen jaar ingrijpend veranderd. We zijn onder andere minder gaan autorijden. Dit betekent echter niet dat een auto ook minder onderhoud nodig heeft. Integendeel. “Stilstand betekent in dit geval helaas ook achteruitgang”, vertelt Erwin Aalders van Autobedrijf Jitze Hoogterp. De garage biedt met de speciale Hoogterp tussenbeurt een mooie oplossing.

“We begrijpen dat een onderhoudsbeurt vanwege corona wordt uitgesteld”, aldus de werkplaatscoördinator. “Mensen maken zich zorgen om hun gezondheid en kijken ook naar de kosten. Als onderhoud echter niet tijdig wordt uitgevoerd, kan dat grote gevolgen hebben, ook voor je portemonnee.” Om iedereen in deze coronatijd zoveel mogelijk tegemoet te komen, heeft het autobedrijf daarom de speciale Hoogterp tussenbeurt in het leven geroepen.

Goed alternatief

Bij een Hoogterp tussenbeurt wordt onder andere de olie ververst, olie- en interieurfilters vervangen en de banden en remmen gecontroleerd. „Een goed alternatief voor regulier onderhoud”, aldus Erwin. „Het is goedkoper en je kunt toch met een gerust hart veilig de weg op.”

Aanvankelijk liep deze actie tot eind april, maar vanwege de vele aanvragen, is de actie nu verlengd tot en met 31 mei 2021. Naast de tussenbeurt heeft Jitze Hoogterp op dit moment ook nog diverse andere acties lopen. Zie hiervoor de advertentie elders in deze krant.

Bij een Hoogterp tussenbeurt wordt onder andere de olie ververst, olie- en interieurfilters vervangen en de banden en remmen gecontroleerd.

Kleine stukjes

Ook al is een auto op basis van de gereden kilometers misschien nog niet toe aan een onderhoudsbeurt, periodiek onderhoud blijft nodig. „We rijden momenteel veel kleine stukjes naar bijvoorbeeld de supermarkt of het sportveld. Juist deze ritjes zijn erg vervuilend voor de motor”, legt Erwin uit. Daarnaast verslechterd na een jaar de smerende werking van de motorolie en er ontstaan problemen met de airco’s. Ze gaan stinken en er ontstaan schimmels.

Haal- en brengservice

Welk merk auto je ook rijdt: iedereen kan bij Jitze Hoogterp terecht, ook voor de speciale tussenbeurt. Wie niet naar de werkplaats aan de Waardeel 4 kan of wil komen, kan gebruik maken van de gratis haal- en brengservice. Ook kan er altijd gratis vervangend vervoer worden geregeld.

Bel voor informatie 0516-515800 of kijk op www.ford-hoogterp.nl.

Beeld ter illustratie
Omwonenden Noordwolde-Zuid Spannen Rechtszaak aan Tegen Lelieteler Agrarisch nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 16 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 19 apr, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 18 apr, 16:00