Foto van het Drents-Friese Wold, bij Appelscha.
Foto van het Drents-Friese Wold, bij Appelscha. Foto: Gemeente Ooststellingwerf

Digitaal Omgevingsfestival Ooststellingwerf

Politiek

OOSTERWOLDE - De gemeente Ooststellingwerf werkt samen met inwoners, ondernemers en organisaties aan de Omgevingsvisie Ooststellingwerf. “De Omgevingsvisie geeft aan hoe we de toekomst van Ooststellingwerf voor ons zien. In de week van 12 april kan iedereen erover meepraten op het digitale Omgevingsfestival”, aldus de gemeente.

De gemeente vervolgt: “Afgelopen jaar spraken we met verschillende groepen over de Omgevingsvisie. Nu is het tijd om te laten zien wat dat heeft opgeleverd. In de week van 12 april kan iedereen dit bekijken en erover meepraten op het digitale Omgevingsfestival Ooststellingwerf op www.omgevingsvisie-ooststellingwerf.nl.”

“De hele week is op deze site te bekijken hoe de Omgevingsvisie eruit gaat zien, wat belangrijke thema’s zijn en hoe we de toekomst van de gemeente voor ons zien. Op vier momenten kun je ook live in gesprek met raadsleden en medewerkers van de gemeente. Om vragen te stellen, in gesprek te gaan of jouw reactie te geven. Mis je bijvoorbeeld nog een belangrijk onderwerp? Dit is het moment om dat te laten weten!”

Wethouder Marcel Bos: “We kijken terug op enerverende en enthousiaste bijeenkomsten met agrariërs, natuurbeheerders, de recreatiesector, ondernemers, jongeren en de dorpen. Wij spraken met hen over veel onderwerpen die belangrijk zijn voor een uniek, vitaal, bruisend, bereikbaar en toekomstbestendig Ooststellingwerf. Nu nodigen we iedereen uit om mee te praten. Daarvoor organiseren we het Omgevingsfestival. Want het gaat ook om jouw omgeving, jouw toekomst!”

Doe digitaal mee

Het Omgevingsfestival is digitaal, dat betekent dat je vanuit huis kunt meedoen. Aanmelden is niet nodig. De hele week kun je op de site alle informatie bekijken en een reactie achterlaten. Op vier momenten kun je live, digitaal in gesprek met raadsleden of medewerkers van de gemeente. Dat is op maandag 12 april van 19.00 tot 21.00 uur, dinsdag 13 april van 16.00 tot 18.00 uur, donderdag 15 april van 12.00 tot 14.00 uur en donderdag 15 april van 19.00 tot 21.00 uur.

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 8 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 14 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 23 apr, 12:00
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 apr, 08:00