Afbeelding

Countus: hét accountants- en advieskantoor voor zorgondernemers in het buitengebied

Zakelijk

Zorg op het platteland biedt veel kansen, want het buitenleven en de kleinschaligheid kunnen voordelen bieden voor patiënten en cliënten. Als zorgondernemer in het buitengebied kom je voor tal van vraagstukken te staan. Het kan bijvoorbeeld ingewikkeld zijn om te ontdekken hoe het zit met btw-vrijstelling of het werken met personeel. 

Countus heeft als hét accountants- en advieskantoor in het buitengebied veel kennis en expertise in huis over de agrarische sector én de zorg. De adviseurs kunnen je daarom optimaal adviseren bij het opbouwen of uitbouwen van je zorgonderneming. Welke strategie past bij jou en bij je bedrijf, waar moet je op letten en welke juridische en fiscale gevolgen hebben je keuzes? En hoe zorg je er voor dat als je met personeel gaat werken de geldende CAO naar de praktijk vertaalt? 

Ook leven vaak vragen over hoe het zit met wet- en regelgeving en welke mogelijkheden er zijn op een locatie

“En welke bestemming heb je nodig voor jouw onderneming en welke rechtsvorm past daarbij?”, weet ondernemersadviseur Erik Middelveldt van Countus. ‘Countus zorgt ervoor dat jij als zorgondernemer met een gerust hart de juiste keuzes maakt en kunt ondernemen.’ ‘Countus zorgt ervoor dat jij als zorgondernemer met een gerust hart de juiste keuzes maakt en kunt ondernemen.’ 

Heb je vragen over ondernemen in de zorg of wil je een keer kennismaken? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Steenwijk, tel.nr 0521-534700. We helpen je graag verder!

Afbeelding
Stichting Maatschappelijk Gamen brengt gamende jongeren met 'Koning Van' dichterbij de maatschappij Evenement 1 uur geleden
Beeld ter illustratie
Omwonenden Noordwolde-Zuid Spannen Rechtszaak aan Tegen Lelieteler Agrarisch nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 19 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen gisteren
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 19 apr, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00